Ağrılılar Tuzla’da Kahvaltıda buluştu.

Ağrılılar Tuzla’da Kahvaltıda buluştu.

Ağrılılar Tuzla’da Kahvaltıda Bir Araya Geldi

ğrı kültür federasyonu Marmara bölge temsilcisi Ayrıca Tuzla Ağrılılar derneği başkanı Mehmet Üşen tarafından organize edilen birlik ve beraberlik kahvaltısına 36 Ağrılı stk başkan ve temsilcileri katıldı.


Kahvaltı programına Ağrılı olan Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, İstanbul Milletvekili  Azmi Ekinci, Tuzla belediye başkanı Şadi Yazıcı Prof.Dr. SEYFETTİN ERDOĞAN  katıldı.
Programda ilk sözü Tuzla Ağrılılar derneği başkanı Mehmet Üşen alırken yaptığı konuşmada ; Katılan tüm konuklara katıldıkları için teşekkür ederken federasyon olarak yapacakları projelerden Ağrılıları bilgilendirdi. Ağrı günlerini Maltepe sahilinde yapmak için tüm anlaşmalarını yapıldığını Referandum sonrası 4 veya 5 gün sürecek Ağrı günlerinin Gerçekleştirileceğini ve Ağrı valiliğininde bu programa destek vereceğini söyledi. İkinci olarakta federasyonumuz, Ağrı valiliği ve tuzla belediyemizin ortak girişimi ile Ağrıdan

100 başarılı ihtiyaç sahibi öğrencimizi Tuzla gençlik merkezinde ağırlayacaklarını İstanbul ve boğaz turları ile 1 haftalık düzenlenecek programın maddi desteğini tuzla belediyemiz ve Ağrı valiliğimiz üstlenecek dedi. Konuşmasının sonunda Tuzla belediye başkanı Şadi Yazıcıya Ayrıca teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.
Daha sonra söz Alan Milletvekili Yaman; Ülkemizin son zamanlarda hiç olmadığı kadar birlik ve beraberliğe ihtiyacı oluğunu stk Başkanlarına bu konuda çok görev düştüğünü söyledi Ayrıca Ağrı federasyonunun hazırladığı projelere destek vereceklerini belirtirken Başkan Mehmet Üşene kahvaltı organizasyonu için teşekkür etti.
 
 
Tuzla belediye başkanı Şadi Yazıcı ise ; Ağrılı kardeşlerimizle bir arada olmanın gururunu yaşadığını yapılacak olan projeleri canı gönülden katılacağını söyledi. Ağrılıların tuzlaya katkılarının fazlası ile olduğunu Ağrılılar ile birlikte tuzlanın daha güçlü olduğunu belirtti.
İstanbul milletvekili Azmi bey ise kendisininde Malatyalı olduğunu bu nedenle hemşehri olduklarını söyledi Ayrıca yapılan kahvaltı programının amacının kendisini dahada sevindirdiğini dile getirdi.


Kahvaltının amacının Ağrı için bir çok güzelliği beraberinde getireceği Ağrılı gençlerimize ve Ağrımızın tanıtımına büyük katkısının olacağı toplantıda Ağrılı dernek başkanlarımızda söz alarak fikirlerini dile getirdiler.
Kahvaltı sonrası milletvekilleri, belediye başkanı ve stk başkanlarının tebriklerini kabul eden başkan üşen daha iyi projelerde birlikte hareket ederek Ağrımız ve Ağrılılar için çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi.

Ağrılılar Tuzla’da Kahvaltıda buluştu.