MUHSİN BULUT’TAN NUH’UN GEMİSİ ÖDÜLÜ..

MUHSİN BULUT’TAN NUH’UN GEMİSİ ÖDÜLÜ..

MUHSİN BULUT’TAN NUH’UN GEMİSİ ÖDÜLÜ

 

Ağrı İl Kültür Müdürü Muhsin Bulut, Tüyap Emitt Fuarında, Ağrı standında Nuh’un Gemisi ödülü verdi.

 

Tüyap Emitt Turizm fuarında Ağrı ilimiz tanıtıldı.

 

İSTANBUL’LULAR HALİSE’Yİ TATTI

 

Fuarda özellikle yöresel yemeklerimizden biri olan Halise’ye çok fazla ilgi vardı. Günde 3.000 civarında kişiye Ümraniye Ağrı Derneğinin yapmış olduğu Halise dağıtımı yapıldı.

 

ÜMRANİYE AĞRI DERNEK BAŞKANI ORHAN BAYDAR’A TEŞEKKÜR

 

Muhsin Bulut, Halise yapımında emeği geçen Ümraniye Ağrı Derneği’ne teşekkürlerini sundu. Stand’da Ahmed-i Hani’nin eserleri dağıtıldı, Muhsin Bulut, ‘‘Umut ediyorum ki okurlar Ahmed-i Hani Hazretlerinin ruh iklimiyle maneviyatıyla ıslanıp feyz alırlar’’ diye konuştu.

 

Gelen ziyaretçilerimize 3 Boyutlu bir görsel şölen sunuldu. Ağrı Dağı eteklerinde toplanan Ağrı beyaz balı, -35 derecede yetişen Diyadin domatesi tanıtıldı.

 

Vali Musa IŞIN’in çok önemsediği bir konu olan Ağrı’da temeli atılan aile destek merkezlerinde çalışan hanımlarımız, kardeşlerimizin el emeği göz nuru ürünleri tanıtıldı.

 

Ağrı Kültür Müdürü Muhsin Bulut, ‘‘Ağrı keyifli bir yer, ben Ağrı dışında yaşayan bütün Ağrı’lıları seyehat severleri Ağrı’ya bekliyorum, inşallah keyifli bir sezon geçiririz. Ağrı 2017’de huzur ve barış kenti olmaya devam edecektir’’ diye konuştu.

MUHSİN BULUT’TAN NUH’UN GEMİSİ ÖDÜLÜ..