AK Parti Ağrı İl Başkanından OGC Ziyareti

AK Parti Ağrı İl Başkanından OGC Ziyareti

AK Parti Ağrı İl Başkanından OGC Ziyareti

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gerçekleşen ziyarette, AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, gazeteciler gününü kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Aydın da, ziyaretlerinden dolayı Atmaca ve beraberindekilere teşekkür etti.

 

Atmaca; Bugün medyamız daha objektif yayın yapıyor. Daha tarafsız haber yapabiliyor. İnsanların haber alma özgürlüğünü en iyi şekilde yapabilmeleri için her türlü alt yapı bugün için hazırlanmış durumdadır. Dünyada gelişmiş ülkeler bile bizimle yarışacak seviyede değiller. Buda iletişim alanında yapılan atılımlarla Türkiye de bir çığır açmıştır. Bilgi akışını sağlayan internet ağları ile artık Türkiye de hemen hemen herkesin evinde olan internet ile haber alma özgürlüğü insanlarımıza kazandırılmıştır. Bu bağlamda emektar gazetecilerimizin bir çok probleminin olduğunu biliyoruz. Sayın Başbakanımız bu konuda bu problemlerin giderilmesi için hem teknolojik olarak hem sosyal altyapı olarak her türlü desteği vereceğini söylemektedir. Bizde AK Parti ailesi olarak burada bu konuda sizlerin yapacağı çalışmalarda her konuda yardımcı olacağımızın sözünü veriyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü bir kez daha kutluyor tüm gazeteci arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren OGC Başkanı Nihat Aydın ise; "Ülkemizde gazetecilik yapmanın sorumluluğu çok daha büyük. Bazen öyle olaylarla karşılaşıyoruz ki meslek gereği o haberi yapmak zorunda kalıyoruz. Haber konu olan kişilerle bazen birebir karşı karşıya kalıyoruz. O açıdan sahadaki arkadaşlarımız çok zor bir görev yapıyorlar. Gazeteci arkadaşlarımız görevlerinin bilincinde kamuoyunu bilgilendirmek adıyla hareket etmeye çalışıyoruz.

AK Parti il ve İlçe teşkilatının bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AK Parti Ağrı İl Başkanından OGC Ziyareti