AĞRI İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜLĞÜ EMİTT FUAR ‘INA HAZIR…

AĞRI İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜLĞÜ EMİTT FUAR ‘INA HAZIR…

AĞRI İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜLĞÜ EMİTT FUAR ‘INA HAZIR…

Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 26-29 Ocak İstanbul Beylikdüzü TÜYAP’ta gerçekleştirilecek EMİTT Fuarı için hazırlıklarına devam ediyor.
Doğu Akdeniz ve Avrasya Bölgesi’nin en büyük buluşması olan EMİTT Fuarı dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri. Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 26-29 Ocak İstanbul Beylikdüzü TÜYAP’ta gerçekleştirilecek fuar için hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut  110 metrekarelik bir alanda kuracakları stantta Ağrı’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını belirtirken destek olan Ağrı Valisi Musa Işına Özelikle Teşekürlerini sunduğunu belirtti. Bulut “Sayın Valimiz İlimizi temsil noktasında hiç birr fedakarlıktan kaçınmaktadır. Geçen yıl olduğu gibi  bu yılda sayın Valimiz Musa Işın bizat katılım sağlayacaklardır.” Diyen Bulut   ilimizi en üst düzeyde temsil etmeye çalışacağız.
Doğu Akdeniz ve Avrasya Bölgesi’nin en büyük buluşması olan EMİTT Fuarı dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri. Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 26-29 Ocak İstanbul Beylikdüzü TÜYAP’ta gerçekleştirilecek fuar için hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.Geçmiş Yıllarada Yaptırdığı Kargokyarafilerle Büyük Başarılara İmza Atmış Nuh’un Gemisi İsahak Paşa  sarayı ile Ödüler Kazanmış  Ağrı  Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdür’lüğü Başarısını Bu Yılda Alacağı Ödülle Taçlandırmak İstiyor.

AĞRI İLİNİ MARKA HALİNE GETİRMEK LAZIM..

Ağrı Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut  110 metrekarelik bir alanda kuracakları stantta Ağrı’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını belirtirken destek olan Her Konuda Bizlerden Desteklerini Esirgemeyen Sayın  Ağrı Valimiz Musa Işına İl Özel İdare Genel Sekreteri Erhan Tenekeci’ye Teşekkürlerini  sunduğunu belirtti. Bulut sayın  Valimizin İlimizi Temsil Noktasında Maddi  ve Manevi Desteklerini Hiç Bir Zaman Bizlerden Esirgememiştir. Geçen Yıl Olduğu Gibi Bu Yılda Sayın Valimiz Musa Işın fuara  Bizat Katılım sağlayacaklardır.   Bulut Dünya’nın En Büyük 5 Turizm Fuarı Olan EMİTT fuar’ına Geçen Yıl İshak Paşa Sarayı Konseptiyle Ziyaretçilerin ilgi odağı olan Ağrı Standı Arkasına Heybetli Ağrı Dağı Işıklı Fonunu yerleştirmeye Karar verdik.  Alan İçinde Büyük Düşünür Alim Ahmedi Hani Eserlerinin Tanıtımı, Yöresel Ürünümüz Halise İkramımız olacaktır. İbrahim Çeçen Üniversite’si , Ağrı Arı Yetiştiriceler Birliği , Diyadin Sera Domatesi, Turizm Şirketleri, Seyahat Acenteleri, Ağrı Taş Kınası ,Hediyelik Eşya Stantdı ve   Oteller yer Alacaklardır. Selamlar “insanlığın Dunya’ya Yeniden Yayıldığı Kent Ağrı” sloganıyla Fuar Alanını Ziyaret Eden Herkesi Ağrı’ya Davet Edeceklerini belirtti.

AĞRI İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜLĞÜ EMİTT FUAR ‘INA HAZIR…