BEBEMOON ESENYURT'TA KEPENK AÇTI

BEBEMOON ESENYURT'TA KEPENK AÇTI

Ağrılı başarılı İşadamlarımızdan Ramazan Keskin Esenyurt'ta açtığı Bebemoon adındaki mağazasını müşterisi ile buluşturdu.


Ramazan KESKİN, Erol KÖROĞLU ve Aydın TAŞKAN ortaklığında açılan mağazada 0-9 yaş grubunun ihtiyaç duyabileceği tüm ürünleri bulmak mümkün.


Dünyanın en değerli varlığı olan anneler ve çocukları için en iyisini sunmak üzere tasarladıkları mağazalarında ürün çeşitliliği ve uygun fiyat politikaları müşterilerinin yüzünü güldürdü.


Keskin, "Annelere ya da anne adaylarına, yazın sıcaklarında, kışın soğuk yağışlı havalarda mağaza mağaza dolaşmak yerine tüm ihtiyaçlarını tek adresten temin etme imkanı sunuyoruz" dedi. 


Yakın zamanda yeni projelerle müşterilerine daha büyük kolaylıklar sağlayacağını söyleyen Ağrılı iş adamlarımızdan Ramazan Keskin, açtığı mağazasını çocuklara armağan ettiğini söyledi.

 

ÇOCUKLAR 2017'YE EĞLENEREK MERHABA DEDİ
 


"Dünyada ve ülkemizde kötü günler yaşanıyor. Çocuklarımız aç kalmasın, üşümesin ve ölmesin" diyen Keskin, Bölgemizin kozmopolit bir bölge olduğunu, belli bir hedef kitleden ziyade, her kesimin faydalanacağı, her çocuğun rahatça giyinebileceği bir mağazacılık anlayışıyla aileleri ve çocukları mutlu etmek istediklerini belirtti. Geleceğimiz olan çocuklarımızın üstünde, kendi ülkemizin iplik kumaşını göstermek için bu yolculuğa çıktıklarını vurgulayan Ramazan Keskin, ‘' Bölgede ki dostlarımızın konforu için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz"diye konuştu

 

BEBEMOON ESENYURT'TA KEPENK AÇTI