AĞRI SEVDALISI ERSİN ALPARSLAN

AĞRI SEVDALISI ERSİN ALPARSLAN

AĞRI SEVDALISI ERSİN ALPARSLAN


Ersin ALPARSLAN, 1962 Ağrı doğumlu olup Ağrı’nın Boşik köyündendir. 40 yıldır Kocaeli’nde ikamet etmektedir. Ticaretle uğraşmaktadır ve Ak Parti kurulduğundan beri siyasetin içinde bulunmaktadır.

İzmit Belediyesinin meclis üyesidir.

‘‘ İZMİT İLE DİYADİN KARDEŞ YER İLAN EDİLDİ ’’

 

‘’İzmit Belediyesinde İzmit ile Diyadin kardeşlik şehri ilan edildi diye konuşan Ersin ALPARSLAN,

Proje ve yatırımlarla ilgili şu açıklamalarda bulundu: ‘

 

‘Proje ve yatırım anlamında destek olmak istiyoruz. Bende bu kadroda Ağrı’lı oluşumdan dolayı hem diyadin hem de bizim için büyük şans oldu Ağrılıların ilgisi çok güzeldi, Bu alaka karşılığında bizde Ağrı diyadin muhtarlar ve iş adamlarına Kocaeli’nde onlara ev sahipliği yaptık. Bu toplantılar çok güzel geçti. Kış şartlarından dolayı Ağrı Diyadin’de yapılacak projeleri inşallah sezona yetiştirmeye çalışacağız’’


ÇOK DEĞERLİ BAŞKANIMIZ NEVZAT DOĞAN


Doktor NEVZAT DOĞAN vizyon projeleri deneyimini Diyadin'e yansıtacağından hiç şüphemiz yok. Diyadin ve İzmit için bir şanstır.

 

‘‘ELEŞKİRT’E SAAT KULESİ MÜJDESİ VERİLDİ’’
 

Eleşkirt’i ziyareti sırasında oraya saat kulesi sözünü verdiğini müjdeleyen Ersin ALPARSLAN, Nisan ayında kuleyi dikeceğini söyledi. Kule açılış tarihinin Mayıs ayında olacağını bildirdi.

 

Ersin ALPARSLAN Diyadin ile ilgili projeleri şu şekilde açıkladı:


’‘Diyadinle ilgili ilk etapta, Diyadin çocuk sineması, çocuklara bisiklet, İki tane çorba çeşmesi olmak kaydı ile yaz sezonuna mesir alanı çocuk parkı ve mahalle konağı yapılacaktır.’’

AĞRI SEVDALISI ERSİN ALPARSLAN