Gemlikte Ağrılılar Yeniden Efsane Başkan Metin Aslan Dedi

Gemlikte Ağrılılar Yeniden Efsane Başkan Metin Aslan Dedi

Gemlik ve çevre ilçelerde yaşayan ağrılılardan oluşan gemlik ağrılılar derneği bu güne kadar yaptıkları ile Ağrılıların gönlünde taht kurmayı başarmış bir sivil toplum kuruluşu.
AĞRIDABUGÜN Gemlik Ağrılılar derneği kurulduğu günden bu güne yaptıkları ile halkının gönlünü almış bir başkan Metin ASLAN tam 4 dönemdir derneğin başkanlığını yapıyor.
Bugün derneğin kendi yerinde 4. dönem başkanlık için seçim yapıldı. Sabah saatlerinde yönetim ve üyeler birlikte kahvaltı yaptıktan sonra seçime geçildi. Seçimde yönetimi ile güçlü bir kadrosu olan metin Aslan oy birliği ile yeniden seçildi.
Seçim sonrası bir konuşma yapan Metin ASLAN ; öncelikle şehitlerimize Allahtan rahmet,Gazi ve yaralılarımıza acil şifalar dileyerek konuşmasına başladı konuşmasının devamında vatanın bölünmez bütünlüğü için birlik beraberliğin önemine değindi.Dernekler insanların demokratik sesi olacak, çokluğun sesi doğrultusunda, birlik ve beraberlik içinde iyi güzel başarılı çalışmalar yapacak,bölge insanlarımızın huzuru.mutluluğu,çalışma arzuları maddi, manevi,sorunlarına en pratik, en uyumlu, en haklı, en demokratik şekilde çözüm arayacak yaşlıların, yalnızların,mazlumların, masumların, haklıların yanında olacak tüm insanlarımızı eşit görecek çalışmalarında, doğruluğun ,haklılığın, dışına asla çıkmayacak, güzel olan her şeyin... yanında olacak.
Gemlikli ağrılılar olarak tüm insanların en yüksek değerde, en iyi kalitede, en çok huzurda, hayat yaşaması için elinden geleni yapacak hayalinde, arzusunda, iyilik,güzellik, haklılık, dürüstlük, çokluk,huzur,sağlık, sevgi, yaşama ve yaşatma,paylaşma arzusu ile kurulmuş, Gemlik ağrılılar kültür be dayanışma Derneğimizin 4 genel kurulu insanlarımız için hayırlara vesile olmasını, canı gönülden temenni ederim.Allah’ım doğruluktan ayrılmayan kullarından olmayı nasip etsin
“Birlik ve beraberlik her şeyin ilacıdır.Sivil toplum kuruluşlarının tek amacı birlik ve beraberlik çatısı altında dayanışmadır.Birlik ve beraberlikle çözülemeyecek hiçbir konu ve aşılamayacak hiçbir engel yoktur.

“Bu tür kuruluşlar bizim için çok önemlidir.Bu kuruluşlar ,insanlar arasında birlik ve beraberliğin köprüsüdür.
Aynı çatı altında toplanarak hiçbir siyasi görüş gözetmeksizin beraberce çalışarak başarılı hizmetlere imza atacağımızdan kesinlikle eminim.
Seçimde tüm üyelerin oyları ile yeniden başkanlığa seçilen efsane başkan metin Aslan'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz

Gemlikte Ağrılılar Yeniden Efsane Başkan Metin Aslan Dedi