MİKAİL DÖĞER İLE RÖPORTAJ

MİKAİL DÖĞER İLE RÖPORTAJ

MİKAİL DÖĞER İLE RÖPORTAJ



Home Gayrimenkul sahibi Mikail DÖĞER ile röportaj yaptık. Mikail DÖĞER kimdir?
 


MİKAİL DÖĞER HOME EMLAK&GAYRİMENKUL



Ağrı, Eleşkirt’li, Kurt Ali köyünden gelen Mikail DÖĞER, 1981 doğumlu. 1985 yılında İstanbul’a göçtüğünü ve İlkokulu İstanbul’da okuduğunu açıkladı.


Sultangazi mahallesinde ikamet eden Mikail DÖĞER, 2004’te iş hayatına atıldığını bildirdi.

 

‘‘Emlak sektöründe köse dağ inşaat adı altında, ağabeyi Bayram DÖĞER ’in yanında çalıştım bu sektörde kendimi geliştirdim, 2015 yılından itibaren kendi adıma Home gayrimenkul adı altında iş hayatına devam etmekteyiz’’ diye konuşan Mikail DÖĞER, sektörde oldukça ses getirdi.


 

HOME EMLAK&GAYRİMENKUL OLARAK NASIL BİR YOL İZLEDİNİZ?

 

‘‘İnsanlara doğru tercihleri yapması için, doğru kararlar verebilmesi için, doğru yatırımlar yapmasını yönlendirip herkesi daire sahibi yapmaya çalışıyoruz.’’ dedi.



Mikail DÖĞER, Sektörde birçok emlakçının insanları yanlış yönlendirip zarara ve hayata sevk etmesini kınadı.

 

 

ÇALIŞMA ANLAYIŞINIZ NEDİR?

 

 

Profesyonel kadromuz ile ev sahibi olmak isteyenleri doğru yönlendirmeye çalışıyoruz diyen Mikail DÖĞER, insanları daire alırken çalışacakları emlakçıyı iyi araştırmaları gerektiğini vurguladı.



AĞRI DERNEKLERİNİN ÇALIŞMALARINI NASIL BULUYORSUNUZ?

 


Mikail DÖĞER, Ağrı Dernekleri ve Ağrı ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: ‘‘Bizim Dernekleşen büyüklerimizin etkinlik yapması gerekli. Toplu gidip gelmeler, etkinlik ve şölenler olabilir. Böyle bir şölen olursa bizimde katkımız olur.’’



MİKAİL DÖĞER İLE RÖPORTAJ