YILIN EN BAŞARILI RADYO SUNUCUSU AĞRI’LI UMUT ÖZTÜRK

YILIN EN BAŞARILI RADYO SUNUCUSU AĞRI’LI UMUT ÖZTÜRK

YILIN EN BAŞARILI RADYO SUNUCUSU AĞRI’LI UMUT ÖZTÜRK


Ağrı’nın Gür sesi Umut ÖZTÜRK, aslen Ağrı, Eleşkirt’in Kürdali köyündendir. Umut ÖZTÜRK yıllar önce dedesinin ekmek parası telaşında Almanya’ya gittiğini ailesinin bir kısmının Berlin’de yaşadığını açıkladı.

Anadolu Üniversitesi İktisat, İstanbul Üniversitesinde Sosyoloji Fakültesinde Lisansını tamamladıktan sonra Haliç Üniversitesinde Psikoloji üzerine yüksek lisans programını tamamladı. 19 yıldır gür sesi ile Radyo ve Televizyonlarda program yaptı ve halen Kanal 7 Medya grubunda yer alan Radyo 7’de her akşam 22:10 saatleri arasında UMUT’UN ZAMANI adlı programını sunmaktadır.

Sultangazi Ağrılılar dernek başkanı görevini yürüttüğünü açıklayan, Umut ÖZTÜRK, ‘‘Bu metropolde atalarının bıraktığı miras olan coğrafyamızın hassasiyetlerini, değerlerini anlatmaya ve yaşatmaya devam etmekteyiz’’ diye konuştu.

Umut ÖZTÜRK ‘’İnançlarımız gereği, üzerimize farz olduğu için akrabalık bağlarını gözeten, kendi memleketimin insanlarını tatlısıyla yaşam mücadelesine ortak olmaya çalışan değerleri hissediyor ve paylaşıyoruz.’’ diyerek, hangi sektörde, siyasi eğilimde ya da buluşta olursa olsun memleketimizi olumlu anlamda güzel yerlere taşıyan tüm güzel dostlarımızın yanlarında ve destekçisi olduğunu önemle vurguladı.

Her il derneklerinin yaptığı gibi birbirimizden daha çok haberdar olup daha çok destek vermemiz gerektiğini hatırlatan Umut ÖZTÜRK, çok başarılı iş adamlarımız ve akademisyenlerimizin olduğunu söyledi.

Medya mensupları olan dostlarımıza daha fazla emsal olmanın büyük bir onur olacağını bildiren Umut Öztürk, yüzlerce radyonun ve binlerce radyo programcılığının olduğu bir arena da tek Ağrılı olarak hemşerilerimizi solumaya elinden geldiğince devam ederek, Ağrı’nın gür onurlu ve dik duruşunu temsil etmeye ve değerlerinden asla vazgeçmeden sunmaya devam edeceğini belirtti ve son olarak sözlerini şu şekilde tamamladı:

‘‘Yayınlarda çağrımız birlik beraberliktir, bütün lehçelerde, renklerde, lisanlarda ve mezheplerde can olmaktır. Bende tüm hemşerilerimi her akşam 22:10 saatleri arasında İstanbul’da ve farklı illerde 104.6 frekansında radyo başına bekliyorum.’’