Ağrı Kültür Evi İçin Eşsiz Gala!

Ağrı Kültür Evi İçin Eşsiz Gala!

Yapımı  bin bir zorlukla tamamlan Ağrı Kültür Evi eşsiz bir gala gecesi ile konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor. Kültür evinin hizmete girmesiyle Ağrılılar büyük bir metrepolde kendi kültürlerinin yaşatma imkanı bulacak. Kültür evi çok amaçlı olup Ağrılıların kesintisiz hizmetinde olacak. 

"Hizmet yoluna başımızı koyduk gururluyuz"

Ağrı Kültür Evi'nin yapımında büyük emeği bulunan Esenyurt Ağrılılar Derneği Başkan ve Esenyurt Belediye Meclis Üyesi olan Şerafettin Öztürk, tüm ağrılıları ve eş dostları galaya davet etti. 

Gala gecesinin tanıtım afişlerini bile kendi eliyle yapan  Öztürk, " Esenyurt 'ta bizler 5 yıl önce Ağrı Derneğimizi kurarken kısa sürede böyle başarı kimsenin aklına gelmezdi. Fakat bizler gece gündüz kendimizi memleketimize adayarak, tüm hemşerilerimizi bir araya getirdik ve derneğimizi kurduk. Nüfusu hızla artan Esenyurt ilçemizde bizlerde Ağrı Derneği olarak halkımıza ve milletimize neler yapabiliriz diye çalışmalar içerisine girdik. Bizler bugün Ağrılılar olarak gururluyuz. Biz kendimizi hizmete adadık Millet yolunda hizmet yolunda başımız ortaya koyduk" dedi.

 

Necmi Kadıoğlu 'na da özel teşekkürlerini sunan Öztürk, "Bu aşamalarda bizlere her zaman destek olan ve bu gururu bizlere yaşatan Esenyurt 'un mimarı Sayın Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu'na Ağrılılar adına teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Öztürk: Gün birlik olma günüdür

Esenyurt Ağrılılar Derneği Başkan ve Esenyurt Belediye Meclis Üyesi olan Şerafettin Öztürk, Gala gecesi için katılım çağrısını bir kez daha yenileyerek, " 13 Kasım Pazar günü Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde tapılacak galaya tüm Ağrılıları davet ediyoruz. Gala saat 18:30 'da başlayacak. Gala Ağrılıalrın birliği olacaktır. Biz burada siyaset yapmıyoruz. Biz hep birlikte Ağrıyız.gün birlik olma günüdür" ifadelerini kullandı.

Ağrı Kültür Evi İçin Eşsiz Gala!