ÖZEN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

ÖZEN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

 

 


Ağrı Patnos’lu tanınmış iş adamlarımızdan, Özen grubu yönetim kurulu üyesi Kemal Özen’in oğlu Veysi Özen ile Fatma Altünay’a unutulmaz bir düğün yapıldı.

 

Patnoslu İşadamlarımızdan, Özen grubu yönetim kurulu üyesi Kemal Özen’in oğlu Veysi Özen ile Fatma Altünay Küçükçemece’nin seçkin mekanlarından Radison Blue Otel’de düğün merasimi ile evlendiler.
 

Düğün merasimine genç çiftin akrabaları ve iş adamları yoğun ilgi gösterdi.

 

Özen grubu yönetim kurulu üyesi Kemal Özen gençleri bu mutlu gününde yalnız bırakmayan iş adamlarını tek tek karşılayarak teşekkürlerini sundu.

 

Ağrı, Patnos’tan akraba, eş, dost, yakın köylülerle değerli iş adamlarımız yoğun katılım gösterdiği gecede, seçkin menülerden oluşan ikramlar ve sanatçımız Bülent Serttaş eşliğinde unutulmaz anlar yaşatıldı.

 

Hastalıkta ve sağlıkta, gönül ve birlikteliğe, ömür boyu mutluluk için ‘evet’ diyen çiftimize iş adamlarımız tebriklerini sunarak mutluluklarını daha çok artırdı.

 

Kemal Özen bu geceyi onurlandıran Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İstanbul Ağrılılar Derneği Başkanı Nihat Adan, STK ve diğer işadamlarımıza hazır bulunduklarından dolayı teşekkürlerini sundu.

 

Kemal Özen ve kardeşi Cemal Özen misafirleri yalnız bırakmadı, tek tek özel ilgi gösterdi.

 

Ünlü ses sanatçımız Bülent Serttaş’ın sahne almasıyla bütün konuklar halaylar ve türkülerle coştular.

 

 

Mutlulukları gözlerinden okunan çiftimize Ağrı Medya ailesi olarak hayat yolunda mutluluk ve sağlık dolu nice güzel bir gelecek dileriz..

ÖZEN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ