ANKARA’DA MUHTEŞEM DÜĞÜN

ANKARA’DA MUHTEŞEM DÜĞÜN

IC Holding yönetim kurulu üyesi Yıldırım AKDEMİR’in oğlu Serkan AKDEMİR Grand Ankara Rixos Otel’de birçok iş adamlarımızın katılımı ve sanatçılar eşliğinde unutulmaz bir düğün ile dünya evine girdi. 

SERKAN AKDEMİR ve NEVRUZ UÇKAÇ EVLENDİ

Yıldırım AKDEMİR’İN oğlu Serkan AKDEMİR ile Nevruz UÇKAÇ Ankara’da yapılan görkemli bir düğün ile hayatlarını birleştirdi. Rixos Otelinin balo salonunda çok sayıda siyasetçilerin ve iş adamlarının katıldığı görkemli günde sanatçılar eşliğinde güzel anlar yaşattılar.

DÜĞÜNE YOĞUN İLGİ


IC Holding’den Serhat ÇEÇEN, Avva yönetim kurulu başkanı Volkan ATİK, Limak Holding’den Batuhan ÖZDEMİR, Ağrı eski milletvekillerinden Musa KONYAR, çok sayıda sivil toplum kuruluşları başkanları, iş adamlarımız, Fahrettin YAĞIZ, Berat YAĞIZ, Şeref ATİK, Süleyman YAĞIZ, İsmail ATİK’in de hazır bulunduğu düğüne yoğun ilgi vardı. Damat ve Gelinin Kürtçe ve Türkçe seslendirdiği parçalar salondakileri heyecanlandırdı.

AKDEMİR ve UÇKAÇ ailesi düğüne katılan misafirler ile gece boyunca tek tek ilgi gösterdi. Katılanlardan yoğun ilgi vardı. Serkan AKDEMİR’in babası Yıldırım AKDEMİR ve annesi Birsen AKDEMİR iş adamlarımızı ve siyasetçileri tek tek karşılayarak hoş geldiniz dediler.
Bizde Ağrı Medya ve Yaşam ailesi olarak çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

ANKARA’DA MUHTEŞEM DÜĞÜN