TUZLA AĞRILAR DERNEK BAŞKANI UŞEN'DEN SERT AÇIKLAMALAR

TUZLA AĞRILAR DERNEK BAŞKANI UŞEN'DEN SERT AÇIKLAMALAR

AĞRI DERNEK BAŞKANI MEHMET UŞEN FETO VE İNGİLTERE AŞİRETLERE İFTARA ATIYOR 
TUZLA AĞRILAR DERNEK BAŞKANI UŞEN'DEN

SERT AÇIKLAMALAR


Ağrı Kültür Dernekleri Federasyon Başkan Yardımcısı Tuzla Dernek Başkanı Mehmet Uşen "İngiltere Aşiretlere Para Dağıtıyor" Haberlerine Aşiret Üyesi Olarak 25 Dernek Başkanıyla Beraber Sert Açıklamalarda Bulundu.
Ağrı Kültür Dernekleri Federasyon Başkan Yardımcısı Tuzla Dernek Başkanı Mehmet Uşen

TRT Kurdi ve Yerel Basına Kürtçe ve Türkçe

Yaptığı Sert Açıklamalarda15 Temmuz'daki Darbe Girişiminin Ardından 2. Kalkışmanın Güneydoğu'dan Başlatılacağı ve İngiltere Aşiretlere Para Dağıtıyor Gibi İddialarına Biz Aşiret Üyesi Olarak 25 Dernek Ortak Basın Açıklaması Yaparak İddaları LANETLİYOR VE KINIYORUZ Dedi.

Doğu ve Güneydoğu Halkı

15 Temmuzda Olduğu Gibi Bundan Sonrada Herzaman Devletinin Yanında Yer Alacaktır. Fetö’nün Bu Topraklarda Yeri Yok Onun İşbirlikçilerinin de Yeri Yok. Fetö Metö Bir Halt Edemez Kimse Sabrımızı Sınamasın Biz Kesinlikle İhanet Kanı Taşımıyoruz Sokağa Ancak Fetö ve İşbirlikçilerine Karşı Devlet’inin Yanında Yer Almak İçin Çıkarız Dedi.

Ağrı Kültür Dernekleri Federasyon

Başkan Yardımcısı Tuzla Dernek Başkanı ve Tuzla Şifaspor Dernek Başkanı Mehmet Uşen Yaptığı Basın Açıklamasına Pendik Kartal Maltepe Sultanbeyli Gebze Dilovası Ağrılı Dernek Başkanları Meclis Üyeleri Dernek Yöneticileri ve Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkanları Tam Destek Verdi.

TUZLA AĞRILAR DERNEK BAŞKANI UŞEN'DEN SERT AÇIKLAMALAR