DOĞU ANADOLU KONFEDERASYON BAŞKANI SEYİT ATEŞ FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNE ATEŞ PÜSKÜRTTÜ

DOĞU ANADOLU KONFEDERASYON BAŞKANI SEYİT ATEŞ FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNE ATEŞ PÜSKÜRTTÜ

Anadolu yakası Ağrılılar Derneği 15 Temmuz darbe gecesinde şehit olan vatandaşlarımız için Sultanbeyli’de anma mevlütü düzenledi. Mehmet Öztürk hocamızın okduğu dualar ile başlayan mevlütte Doğu Anadolu bölgesi konfederasyon başkanı Seyit Ateş, konuşma yaptı.


Doğu Anadolu bölgesi Konfederasyon başkanı Seyit Ateş, mevlütü düzenleyen Anadolu yakası Ağrı’lılar derneğine teşekkürlerini sunarak başladığı konuşmasında, ‘uzaktan yakından katılan bütün kardeşlerimin Allah hayırlarını kabul etsin’ dedi.



15 TEMMUZ MİLLETİMİZİN BİRLİK GÜNÜ


Seyid Ateş 15 Temmuz milletimizin birlikte nefes aldığı, birlikte güldüğü, birlikte ağladığı gece olduğunu belirtti ve konuşmalarına şu şekilde devam etti:

 


KÜRT, ALEVİ, ÇERKEZ, DEMEDEN HERKES KENDİNİ BULABİLMELİ


Maraş’ta sütçü imam olduk, Antep’te Şahin bey, Ağrı’da Abdülmecit bey olduk, Erzurum’da Dadaş, Edirne’de hep birlikte kardeş olduk. Çanakkale’de savaştık, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum demişti, 15 Temmuz gecesinde düzenlenen hain saldırıda sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da vatandaşlarımızı ölmeye değil, sokağa çıkmayı davet ediyorum demişti.

 


BU MİLLET ÖLMEYİ GÖZE ALDI



15 Temmuz darbe gecesini düzenleyenler bu milletin ölmeyi göze aldığını unutmuşlardı. Bir olduğumuzda her türlü kahramanlıkları yaparız. Allah yeniden bu millete böyle 15 temmuz yaşatmasın, zalimler bilsinler ki baş komutan emretti ve millet tarih yazdı.


O tarih insanoğlunun altın harflerine kazındı, aziz şehitlerimizin hatırasına okunan Mevlüt’ün hayırlara vesile olmasını diliyorum.


Doğuanadolu Dernekler Federasyonu olarak gece 10:13 geçe sosyal medya hesaplarımızdan paylaşımlarda bulunduk, gece 2’den ve 3’den sonra paylaşım yapanları kahraman saymıyoruz


Konfederasyon olarak tüm derneklerimize duyurularda bulunduk.

 

 

12 EYLÜL DARBESİNİ BİZZAT YAŞADIM



12 Eylül darbesini bizzat yaşamıştım. İslami refleksle hareket eden bir ailenin çocuğu olarak çok zulüm çektik, Allah yeniden bize güzel tarihler yazmayı nasip etsin, ancak bir daha böyle kötü darbeler yaşatmasın, Bir Ağrılı olarak Anadolu Ağrılılar derneğimizin bu müstesna programından dolayı kendilerinden gurur duyuyorum Turan başkanım ve yönetime çok teşekkür ediyorum.

 

DOĞU ANADOLU KONFEDERASYON BAŞKANI SEYİT ATEŞ FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNE ATEŞ PÜSKÜRTTÜ