BAŞKAN TURAN TİMUR ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLÜT VERDİ

BAŞKAN TURAN TİMUR ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLÜT VERDİ

 

İstanbul Anadolu yakası Ağrı’lılar derneği başkanı Turan Timur 15 Temmuz darbe gecesine dair önemli açıklamalarda bulundu. Darbeye karşı tek yürek olduklarını söyleyerek Ağrılılar olarak her türlü darbe girişimini şiddetle kınadıklarını belirtti. İkindi namazından sonra okunan Mevlüt’te binlerce hemşerilerimizi bir araya getirdi ve yemek verildi.

Turan Timur ‘Siyasetçilerimiz, güvenlik güçlerimiz ve halkımızın birlik olması ve sağduyusuyla darbe girişimi önlendi’ diye konuştu.

Dernek başkanı Turan Timur açıklamalarına şöyle devam etti:

 

TÜRKİYE CUMHURİYETİ HİÇBİR ÜLKENİN KUKLASI DEĞİLDİR


Devlet ve millet düşmanlarına hak ettikleri cevabı verdi. Karanlık tabloyu ülkemize yaşatanlar karşısında susmadık, halka zulmederek kendi senaryolarını dayatmaya kendi kirli politikalarını hayata geçirmeye çalışanlar gereken cevabı almışlardır.
 

YAPILAN HER DARBE EKONIMİK REFAHIN KATİLİDİR


Milletin ve devletin bekası adına koskoca bir kayıptır. Bir sivil toplum kuruluşu olarak bizler aziz milletimizle beraberiz devletimizin hükümetimizin yanındayız.


ÜLKEYİ SEÇİLMİŞ HÜKÜMET YÖNETİYOR


Türkiye’yi seçilmiş bir hükümet yönetmektedir ve hiç kimsenin gücü oylarıyla göreve gelen sayın cumhurbaşkanını ve hükümeti görevden almaya yetmez.

Son olarak ‘Cumhurbaşkanı ve başbakanı durdukları liderlikle tebrik eden dernek başkanı sözlerine şunları ekledi:

O karanlık gecede ay yıldızlı bayraklarla sokağa çıkma çağrılarına hiçbir siyasi görüş ayırt etmeksizin tüm milletimizle birlikte bizde hiç düşünmeden iştirak ettik meydanlara demokrasiye ve ülkemize sahip çıkmaya kararlıyız bu güm daha güçlü ve daha inançlıyız.


Yönetim kurulu başkanı olarak bizi yalnız bırakmayan sivil toplum kuruluşları, iş adamlarımıza ve değerli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. 

BAŞKAN TURAN TİMUR ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLÜT VERDİ