TUZLA ŞİFA SPOR,UN YENİ YÜZÜ MEHMET UŞEN KULÜP BAŞKANLIĞINA TERFİH ETTİ

TUZLA ŞİFA SPOR,UN YENİ YÜZÜ MEHMET UŞEN KULÜP BAŞKANLIĞINA TERFİH ETTİ

TUZLA ŞİFA SPOR,UN YENİ YÜZÜ AĞRILI İŞ ADAMI MEHMET UŞEN KULÜP BAŞKANLIĞINA TERFİH ETTİ ŞİFA SPOR İLE BÜYÜK BAŞARILAR ELDE EDECEĞİZ VE BİRLİKTE BİR ÇOK BAŞARIYA  İMZA ATACAĞIZ DEDİ.
Tuzla Şifa Spor Kulüp Başkanı ve ağrının ünlü iş damlarından Mehmet UŞEN Ağrı eleşkül goncalı köyü doğumlu 3. Çocuk babası olan Uşen ağrı kültür dernekleri federasyon başkan yardımcılığı. Tüzyat yönetim kurulu üyeliği. Tuzla belediyesi kent konseyi yönetim kurulu üyeliği ve Ağrılılar dernek başkanlığında,da görevlerinde,de hizmet vermekteyim dedi.

UŞEN İstanbul,un tuzla ilçesinde ikahmet etmektedir. Tuzla Şifa Sporun 2 yıl boyunca yöneticiliğinin ardından kulüp başkanlığına terfih etmiştir.

Tuzla Şifa Spor Kulüp Başkanı Mehmet UŞEN  Bu sene,ki hedefimiz,de şampiyon olmaktır. Süper amatör ligin,den bal ligine geçmektir tuzla,daki yaklaşık 400 öğrencimiz ile eğitimlerimize devam etmekteyiz 10 ile 15 yaş arası öğrencimize güzel bir şekilde eğitim vermekteyiz.

Tuzla,daki gençlerimizi tuzlaya yakışacak bir şekilde tüm gücümüzle hazırlıyoruz heart onlar şampiyonluğu yakalayan Şifa sporumuzun bir önceki Kulüp başkanımız Yılmaz SALTAN  beye şifa spora kazandırdığı hizmetlerinden dolayı ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum bizlerde başarılarımızın devamını tüm gücümüzle sürdürmeyi hedefliyoruz bir çok görevimize imza atan UŞEN spor dallarımızın arasında bulunan basket ve valeybolda,da Şifa sporumuzla birlikte bir çok başarıya imza atacağız dedi.

TUZLA ŞİFA SPOR,UN YENİ YÜZÜ MEHMET UŞEN KULÜP BAŞKANLIĞINA TERFİH ETTİ