LASTİKLERİ İLE YENİ ADRESİ FURKAN OTO

LASTİKLERİ İLE YENİ ADRESİ FURKAN OTO

LASSA VE BIRIDGESTONE LASTİKLERİ İLE YENİ ADRESİ FURKAN OTO LASTİK VE JANT BEYLİKDÜZÜ ŞÜBESİNİ HİZMETE AÇTI.

LASSA VE BIRIDGESTONE  LASTİKLERİ İLE FURKAN OTO LASTİK VE JANT YETKİLİ BAYİİ BEYLİKDÜZÜ OSMAN GAZİ CADDESİ YAKUPLU RAMPASINDA YENİ ŞUBESİNİ HİZMETE AÇTI.

Bugün hizmete açılan yeni şubesini tanıtan Furkan oto lastik ve jant

Fatih GÖNÜL ve Nimet URTEKİN

Mert holding Yönetim Kurulu Başkanı Halis KAHRİMAN ve Ağrılılar dernek başkanı Şerafettin ÖZTÜRK. Marmara fırıncılar dernek başkanı  Ömer KAHRİMAN,ın ve Bir çok katılımcının Katılımlarıyla İstanbul Beylikdüzün’de Yeni şubesiyle Furkan oto lastik ve jant,ın açılımıyla Beylikdüzün,de  örnek bir tesis kazandırdıklarını ve hizmete sunduklarını söyledi.

Sektörde 10 yıla yakın tecrübeye sahip olduklarını vurgulayan Furkan oto lastik, ‘profesyonel servis’ anlayışıyla hizmet verdiklerini kaydetti.

Bugün açılımını tamamlayan Furkan oto Lastik şubesi. Yeni yeri 84.Sokak No/21,de Yakuplu mah. Osmangazi cad. Yakuplu rampasın,da. Yeni yeri ile faaliyet gösterdiğini belirten. Fatih GÖNÜL ve Nimet URTEKİN ile birlikte hizmetlerini anlattı.

kapalı alana sahip yeni şubemizde showroom ve bekleme salonu, servis-bakım, oto yıkama ve lastik oteli bölümlerimiz yer alıyor. Servisimizde rot balans, far ayarı, jant düzeltme, ve lastik tamiratı, klima gazı ve bakımı, fren hidroliği ve motor yağı değişimi, oto yıkama, lastik, akü ve aksesuar satışı, muayene öncesi kontrol, mekanik bakım, bilgisayarlı arıza tespiti ve mobil servis hizmetleri veriyoruz.

Son teknoloji ürünü ekipmanlarla donattığımız servisimizde alanında uzman bir kadro ile müşteri memnuniyeti odaklı, profesyonel hizmet veriyoruz. ‘Fiyatla değil, kaliteyle rekabet’ anlayışı, hizmet politikamızın temelini oluşturuyor. Yaz ve Kış lastiklerinde uygun fiyat ve cazip ödeme seçenekleri sunuyoruz. Lastik otelimizle, uygun koşullarda ve sigortalı muhafaza hizmeti veriyoruz..

Araçlarınızın periyodik Yazlık ve kışlık bakımlarını ihmal etmeyin.

Araç sahiplerini araçlarına düzenli bakım yaptırmaları konusunda uyaran Furkan oto lastik ve jant. Belirli aralıklarla, özellikle mevsimsel geçişlerin yapıldığı dönemlerde periyodik bakımlarının yapılması trafik emniyeti açısından çok önemli. Araçlarımızda bulunan hava, yağ, polen, yakıt filtresi gibi malzemelerin araç kullanım sıklığına göre düzenli olarak değiştirilmesi ve kontrol edilmesi gerekiyor. Bu gibi basit önlemlerin alınmaması hem aracın performasını olumsuz etkiler, hem de trafik ve can güvenliği açısından büyük tehlikeler oluşturur” dedi

Furkan oto lastik, “Lassa markamızla binek ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyacakları temel ürün ve aksesuarların yanı sıra, Lassa ve Bırıdgestone güvencesiyle servis ve hızlı bakım ihtiyaçlarını karşılıyor ve mükemmel bir müşteri deneyimi sunmayı hedefliyoruz” dedi

Hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak isteyen. Tüm müşterilerimizi güler yüz ve profesyonel hizmetimiz ile Beylikdüzü Osmangazi caddesi Yakuplu Rampasın,da faaliyet göstermeye başlayan yeni Şubemiz ve servisimizle  değerli Müşterilerimizi  bekliyoruz.

LASTİKLERİ İLE YENİ ADRESİ FURKAN OTO