Çelik Ailesinin Mutlu Günü

Çelik Ailesinin Mutlu Günü

Ağrının sevilen ailelerinden Çelik Ailesi ve sarıboğa aileleri muhteşem bir düğünle Evlatlarının mutluluklarını tamamına erdirdiler. 

Düğün için gelen konukları ile tek tek ilgilenen Çelik Ailesi Işildak Kültür Sarayi Düğün salonunda gerçekleşen muhteşem geceye ev sahipliği yaptılar. Düğünde sahne alan Kısmet Yıldız söylediği parçalarla adeta davetlileri mest etti. Uzun halayların kurulduğu düğüne bir çok rekli sima katılırken Türkiyenin dört bir yanından gelen akraba, eş ve dostlarıda düğünü fırsant bilip doyasıya sohbet ettiler. 


Görkemli Düğün sonrası ağrıda bugün gazetesine konuşan abi Cesim Çelik ve İlhan Çelik; KARDEŞİMİN DÜĞÜNÜNDE BİZLERİ YANLIZ BIRAKMIYAN BAŞTA BEYLİKDÜZÜ AK PARTİ İLÇE BAŞKAN SAYIN AV. İSMAİL DAMAT DEĞERLİ AK PARTİ İLGENEL MECLİS ÜYESİ VE İŞ ADAMI SEYİTHAN İZSİZ BEYE DEĞERLİ İŞADAMIMIZ VE BEYLİKDÜZÜ BİRLİK VAKFI BAŞKANI HALİS KAHRİMAN BEY DEĞERLİ AĞRI DERNEĞİ BAŞKANI SAYIN NİHAT ADANA DEĞERİ BURSA AĞRILILAR DERNEĞİ BAŞKANI ERHAN ÖZTÜRK BEYE DEĞERLİ NTK YÖNETİM KURULU BAŞAKNI SAYIN Nihat Tanrıkulu DEĞERLİ İŞADAMIMIZ HASAN ÖZÇELİKE AĞRI VE İLÇELERİ DERNEK BAŞKANI ŞERAFETTİN ÖZTÜR BEYE VE DEĞERLİ TUTAK DERNEK BAŞKANI ABDURRAHMAN YILDIRIM BEYE VE BURADA İSİMLERİNİ SAYAMADIĞIM TÜM DOST VE ARKADAŞLARIMIZA BİZLERİ BU MUTLU GÜNÜMÜZDE YANLIZ BIRAKMADIKLARI İÇİN SONSUZ TELEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUM RABBİM SİZİN GİBİ DOSTALARIN EKSİKLİĞİNİ VERMESİN.VE IŞILDAK KÜLTÜR SARAYI SAHİBİ CEMAL BEY YAPTIĞI EV SAHİPLİĞİNİDEN VE GÖSTERMİŞ OLDUĞU İLGİ ALAKADAN DOLAYI SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM dedi.

Işildak Kültür Sarayi Düğün salonunda gerçekleşen düğünde Kürtçe ve Türkçe okunan parçalar eşliğinde  halay çeken davetliler, birbirinden güzel yöresel oyunları ile düğün törenine ayrı bir renk kattılar.
Mutluluğu gözlerinden okunan Kamuran ve hacer çifti , bu günümüzde kendisini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ettiler.
Ağrıda bugün gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

Çelik Ailesinin Mutlu Günü