Silivri Ağrılılar Derneği Başkanı Muhlis Çil’in oğlu evlendi

 Silivri Ağrılılar Derneği Başkanı Muhlis Çil’in oğlu evlendi

Silivri Ağrılılar Derneği Başkanı Muhlis Çil’in oğlu Cahit, Hülya Erik’le Muhteşem Bir Düğünle Dünyevine girdi..
Ağrılı değerli dostlarımız, Erik ve Çil ailelerinin bu mutlu gününde, unutulmaz bir düğünle bir araya geldiler.. Düğün salonuna girdikleri andan itibaren mutlulukları gözlerinden okunan Hülya Erik ve Cahit Çil'in, ömür boyu bir mutluluk için masaya oturduğu nikâh,Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından kıyıldı.Nikah şahitliğini yapan,Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Mehmet Mehdi EKER, Ak Parti İstanbul milletvekili Tülay Kaynarca, Ak Parti İl yönetim kurulu üyemiz sayın Metin KARAKAŞ,Ak Parti ilçe Başkanı Rıfat KUTLU,Halis Kahriman'ın nikah şahidi olduğu törene ayrıca, siyaset ve iş dünyasından, işadamı İlhan Karahan, Sebahattin Aydın,Bedaş Genel Koordinatörü ve CEO’su Abdullah Atalay, İstanbul Ağrı-Der Başkanı Nihat Adan katıldı.
Ayrıca düğüne, değerli sanatçılarımızdan Murat Yanık' da katılarak, bu güzel havayı, icra ettiği Kürtçe şarkı ve türkülerle ortamı coşturdu. Halaylar çekildi. Bu unutulmaz düğün Silivri'deki Ömür Düğün Salonu'nda gerçekleşti ve Ağrılı değerli dostlarımızın, gençlerin ailelerine ömür boyu mutluluk dilekleriyle sona erdi.
Bütün davetlileri ailesiyle birlikte tek tek karşılayan damadın babası Muhlis Çil ‘Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan bütün Ağrılı, akraba dost ve hemşehrilerimize,iş ve siyaset dünyasının değerli üyelerine teşekkürlerimi sunarım.’ şeklinde duygularını dile getirdi.

 

 Silivri Ağrılılar Derneği Başkanı Muhlis Çil’in oğlu evlendi