Ağrı Belediyesin yaptığı çalışma ile kayıp kaçağın önüne geçiyor

Ağrı Belediyesin yaptığı çalışma ile kayıp kaçağın önüne geçiyor

Ağrı Belediyesi bu güne kadar yaptığı tüm çalışmalarda halkın yararını gözetlediği gibi aynı zamanda yapılan tüm çalışmalar Ağrı’da bir ilk olma özeliği de taşımaktadır.

Bu güne kadar yaptığı bir çok çalışma ile halkın taktirini kazanan Ağrı Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, terminalde yaptığı çalışma ile Ağrı da bir ilki daha başardığı gibi, terminalde olan kayıp ve kaçağın önünde de geçti.
 
Bu güne kadar yaptığı ilklerle gündeme gelen Ağrı Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü eskiden beri terminalde araçların giriş ve çıkışları için yapılan manüel çalışmayı kaldırarak yerine modern dijital program getirdi.

Yapılan bu çalışma ile şehirler arası hizmet veren firmaların da taktirini alan Ağrı Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, kayıp kaçağında önüne geçti. Yeni sistem de olan Aypi kamera gelen aracın plakasını okuyarak bariyerin geçiş izni vermesini sağlamaktadır.
 
Aynı şekilde plakası okunan ve içeri giren araç çıktığı zaman tekrar plakası okunur eğer aracın girişinde ücret alınmışsa direk araca izin verilir ve araç terminalde çıkar. Bu şekilde kayıp ve kaçağın önüne geçilerek, araçların giriş ve çıkışları da kontrol altına alındı.

 

Ağrı Belediyesin yaptığı çalışma ile kayıp kaçağın önüne geçiyor