ATMACA '' BU NASIL ÖZ YÖNETİM YERİNDE YÖNETİM ???

ATMACA '' BU NASIL ÖZ YÖNETİM YERİNDE YÖNETİM ???

Ak parti Ağrı İl Başkanı Ağrı basınıyla bir araya geldi.Ak Parti İl Başkanı Kemal Atmaca Ağrı’daki basın mensuplarıyla  bir araya geldi .Stad Cafe Restoranda Basın mensuplarıyla bir araya gelen Atmaca soru cevap şeklİnde gelişen toplantıda Atmaca Önemli konulara vurgu yaptı.
Doğalgaz Ağrı için sıkıntılı bir konu şuan doğalgaz için bir beklentide olmak çok doğru olmaz ama alternatif arayışlarla ileri teknoloji ile  Diyadin Termal suyunun  kullanılarak ısınma sorununa bir çözüm üretilebilirliği söz konusu olabilir dedi.
Ağrı Devlet Hastanesinin  İnşaat sürecini de değerlendiren Atmaca ‘’projenin  yüzde 40 a yakın bölümünün bitirildiğini çalışmalarda herhangi bir aksaklığın olmadığına vurgu yaparak yıl sonuna yetiştirilmesini ümit ettiklerini ifade etti.
Ağrıdaki Huzur Ortamında Bizim Demokratik Tavrımızın da Katkısı Var
Atmaca :Şu an Ağrı da bir huzur ortamı tesis edilmiş durumda herkes demokratik zeminde farklı argumanlara başvurmadığı sürece siyaset yapabilme kabiliyetine kavuştu .Bunda bizimde demokrasi anlayışımızın katkısı olduğunu düşünüyorum bir çatışma ortamı yaratmadan siyaset üslübu geliştirdik ve buda şehre olumlu yönde yansıdı.Basın Mensuplarının soruları üzerine Milletvekili ile herhangi bir çatışma içinde olmamız söz konusu olamaz Halk için siyaset yapanların böyle bir lüksü yoktur .İç çatışmalar makul bir siyasetçinin izleyeceği yol değildir.kurumlardaki atamaları kimin yaptığı değil göreve kimin getirildiğidir bizim için aslolan biz bu durumlarda sadece yanlış varsa insiyatif kullanır müdahale ederiz.
Çağrı Merkezi İçin Elimizi Taşın Altına Koyduk
Bu saatten sonra Ağrı’ya bacası tüten bir sanayi oluşturmak çokda gerçekçi görünmüyor.Bizler göreve geldikten sonra her toplantıda reddedilen Çağrı Merkezini basından dillendirdik.Bunun üzerine Ağrıda oluşan kamuoyu baskısı ile hdp li arkadaşlar geri adım atarak bu arsa tahsisinin yolunu açtılar.Şerh koydular Ağrılılar çalışacak diye bu gülünç ve  konuşulmayacak bir durumdur Ağrı’da tabiî ki Ağrılı çalışacak .Ama iş bununla bitmiyor şimdi çağrı merkezi üzerinden çalışan özel sektörü Ağrıya çekmek için ikna çabaları içindeyiz Ayın 24ünde istanbulda bir toplantıya katılıp bunun çalışmalarınıda sürdüreceğiz İnşallah bu iştende anlımızın akıyla çıkarız.
Mv Diyarbakırlı,B.Başkanı Muşlu İl Başkanı Bitlis li bu nasıl yerinden yönetim ,öz yönetim
Hdp’de bir yönetim değişikliğine gidildi. Bitlisli bir bayan arkadaşımız İl Başkanı olarak atandı. Karşı tarafta siyaset yapan arkadaşlarımızın, sürekli bir ‘ÖZ YÖNETİM’ ve ‘YERİNDE YÖNETİM’ haberlerini yayınlıyorlar. Çok garipsediğim bir konu var. O da şudur, Milletvekili Diyarbakırlı olan, Belediye başkanı Muşlu olan, İl Başkanı Bitlisli olan bir yönetim nasıl öz yönetim, yerinden yönetim olacak?
Aynı şey, Ak Parti’den Patnos’tan bir milletvekili seçmiş olsaydı birinci sıradan, buna karşı sesler yükselecekti. Ki biz de bunu gördük zaten. Ağrı’yı yönetecek, temsil edecek kimse yok. Mesele Ak Parti olunca, bunlar ortaya çıkıyor. Ama mesele karşı tarafta siyaset yapan arkadaşlar olunca, herkes susuyor. Bunlara mutlaka dikkat edilmesii gerekiyor.
Ağrı, bu pozisyonda seçmen konumda. Şu var, Ağrı sen dur, biz seni yönetebilecek, yönetecek insanlar göndeririz, mantığı Ağrı için bir tahkirdir(aşağılama). Ne yani, bu çiftlik midir? Bırakın da Ağrı, kendi yöneticilerini kendisi tayin etsin.
Ak Parti il Başkanı Kemal Atmaca konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Basın Mensuplarının sordukları bazı sorular ve cevapları...
GAZETECİ :Ağrı da Sosyal medya üzerinde bir hesap var..yazdıkalrıyla insanların kafasını karıştırıyor bu hesapla ilgili bir girişiminiz oldu mu ?
ATMACA :  Evet varmış. ama ben takip etmiyorum .yanımdaki arkadaşlar gelip diyorlar bunu bunu yazmışlar.Bunu Bulmak için Emniyet Müdürüne gittim.Müdürüm Bunu Bulmak İçin Amerikaya gitmem gerektiğini söyledi.öyle kaldı o iş.Bunu benim birine yaptırdığım söyleniyor.Allah'a yemin ederim ki bunu ne ben yaptırmışımdır, ne de destekliyorum.bu iş bize zarar veriyor bizim aleyhimizedir.
 
GAZETECİ :  Ağrı'da Ak partinin durumunu nasıl görüyorsunuz ? Bu gün seçim olsa ne olur ?
ATMACA :  Bugün seçim olsa biz kazanırız  bugün yerelde seçim olsa Ak Parti kazanır bunu laf olsun diye söylemiyorum ,halkın içindeyiz teveccühün farkındayız .Bunu bir hakikati dillendirmek adına ifade ediyorum ki bugün belediye seçimi olsa Ak Parti Ağrı Belediyesini alacak güçtedir.
GAZETECİ :  Ak parti il başkanlığına ilk seçildiğinizde basın toplantısına katılımla şimdiki basın toplantısına katılım arasında fark var.Ağrı'da Ak parti için Cesim Gökçe'nin basını ,Kemal Atmaca'nın basını gibi bir durum mu var....ya da Ak parti İl Başkanlığıyşa basın arasında gönül kırıklığı mı var ?
ATMACA : Gazetecilere eşit davranıyoruz.Hiç kimseye gelme dememişizdir.Hepsine ayrı ayrı gitmeye çalışmışızdır.Bu Konu gazetecilere kalmıştır.Bizim Cesim Gökçe ile bir ihtilaflığımız söz konusu olamaz.









ATMACA '' BU NASIL ÖZ YÖNETİM YERİNDE YÖNETİM ???