Eşbaşkan Sakık Eski Van Caddesi'nde çalışmaları yerinde inceledi

Eşbaşkan Sakık Eski Van Caddesi'nde çalışmaları yerinde inceledi

Ağrı Belediyesi'nin Eski Van Caddesi'nde başlatmış olduğu çalışmalar devam ediyor. Ağrı halkına daha iyi hizmet götürmek için çalışmalarını aralıksız devam eden Ağrı belediyesi Fen işlerine bağlı ekipler Ağrının en büyük caddelerinden olan Cumhuriyet caddesindeki çalışmalarını tamamladıktan sonra Eski Van caddesinde çalışmalarına başladı.

Ağrı’nın tüm mahallelerinde alt yapı, yol, su ve kilitli parke taşı çalışmalarını devam eden belediye ekiplerin Eski Van caddesinde de çalışmaları devam ediyor.  Ağrı belediyesi Eş başkanları Sırrı Sakık ve Mukaddes Kubilay’ın Ağrı halkın talebi üzerine Eski Van caddesinde başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Ağrı’ya estetik katması için trafiğe kapalı olarak projesi tasarlanan Eski Van caddesinin alt yapı çalışması tamamlandıktan sonra caddede oturma bankları, havuz ve insanların daha rahat etmesi için yürüyüş yolları yapılacak.

Eski Van caddesinde yapılan çalışmalarını yerinde inceleyen Ağrı belediyesi Eşbaşkanı Sırrı Sakık, çalışmalar hakkında mühendislerden bilgi aldı. Çalışmaların bir an önce bitmesi gerektiğini söyleyen Eşbaşkan Sakık, Halkın mağdur olmaması içinde çalışan ekiplere uyarılarda bulundu. Caddede olan esnaflar çalışmalardan dolayı Eşbaşkan Saıkı’ı tebrik etti. Caddede yapılan çalışmaları yerinde inceledikten sonra Eşbaşkan Sakık ve beraberindekiler cadde esnafı ile de sohbet etti.

Eşbaşkan Sakık Eski Van Caddesi'nde çalışmaları yerinde inceledi