Bursa'da Ağrılılardan Muhteşem Gece

Bursa'da Ağrılılardan Muhteşem Gece

"Bursa ağrı ili ve ilçeleri tarafından birlik beraberlik gecesi"

Bursada bulunan Ağrı ili ve ilçeleri derneği birlik ve beraberlik gecesi Türkiyenin tüm bölgelerinden renkli simalarla birlikte ağrılı hemşerileri katıldı. Yoğun bir katılımın olduğu gecede bir konuşma yapan

Başkan Erhan ÖZTÜRK;Tüm katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında Biz hem kendi örf anenelerimizi yaşatırken bir yandan da Bursa daki fakir muhtaç alilelerimize ulaşıp bir nebzede olsa onlara destek sunmaktayız.
Gerçekten bizim derneğimiz her kesime açık, tamamen birey çıkarından menfaatten uzak sivil toplum kuruluşu adına yakışır şekilde de yürütülmektedir. Bursada bulunan Tüm Ağrılı hemşerilerimize sesleniyorum gelin bir olalım, beraber olalım, iri olalım, diri olalım çağrımıza cevap vermelerini derneğimizle kucaklaşmalarını diliyorum.
Bizim olup olmamamız hiç önemli değil fakat Ağrı il ve ilçeleri derneğimiz Bursa da her zaman yaşatılmalıdır. Bizler doğduğumuz toprakları bırakıp, doyduğumuz topraklara geldik.
Ama hiç bir zaman doğduğumuz toprakların özlemi ve hasreti bitmek tükenmek bilmedi. Düzenlemekte olduğumuz bu tür birlik beraberlik geclerimizle bir nebzede olsa bu özlemi gidermeye çalışıyoruz." dedi.
Başkan Öztürkün konuşmasının ardından derneğe desteğini esirgemeyen iş adamlarına plaketleri belediye başkanları tarafından taktim edilirken gecede Ağrının simgesi ishak paşa sarayı ve Ağrı dağı tablolarıda açık artırma ile satıldı. Gecede ayrıca başkan öztürke Bursa büyük şehir belediyesi atlatizim baş antrönörü ishak kaya tarafında sporculara destek olduğu için bir teşekkür plaketi taktim etti.

Bursa yıldırım belediye başkanı İsmail Hakkı EDEBALİ ve Nilüfer belediye başkanı Mustafa BOZBEY’de  kürsüye davet edilip tanışma ve selamlaşma konuşması yaptığı geceden Ağrılı hemşerileri mutlu bir şekilde ayrıldı.
Geceye yoğun bir katılım sağlayan sivil toplum kuruluşları yanısıra siyasi partilerde temsilci düzeyinde katılım sağladılar.

 

 

Bursa'da Ağrılılardan Muhteşem Gece