H. Nuri Atmaca Vefatı'nın 1. Yıl Dönümünde Rahmetle Anıldı

H. Nuri Atmaca Vefatı'nın 1. Yıl Dönümünde Rahmetle Anıldı

Babasının vefatı dolayısı ile duygularını ifade eden H. Kemal Atmaca Ağrı'nın kanaat önderlerinden biri idi nerde bir hüsumet varsa H. Nuri Atmaca oradaydı tek çabası insanların barış ve huzur içinde olmaları idi,

Ak PArti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca Babası H. Nuri Atmaca'nın 1. ölüm yıldönümü nedeni ile İbrahim Çeçen Üniversitesi konuk evinde yemek verdi. Düzenlenen yemek proğramına Ağrı Valisi Musa Işın, Ak PArti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, Ak Parti Ağrı İl ve İlçe Başkanları, Dedeli, Taşlıçay, Hamur ilçe belediye başkanları, Suny yönetim kurulu başkanı Adem Atmaca ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Babasının vefatı dolayısı ile duygularını ifade eden H. Kemal Atmaca Ağrı'nın kanaat önderlerinden biri idi nerde bir hüsumet varsa H. Nuri Atmaca oradaydı tek çabası insanların barış ve huzur içinde olmaları idi, H. Nuri Atmaca fakir bir ailenin çocugu olarak dünyaya geldi; bizlere bıraktığı en büyük mirası Doğru yerde, doğru insanlarla olup devamlı yapılacak olan işlerde Allahın Rızasının olmasına dikkat ederdi devamlı ben bugüne kadar boğazınızdan tek bir lokma haram geçirmedim sizlerde ömrü hayatınız boyunca helal dairesinde olmaya dikkat edin derdi. 

YATIRIMLAR İNSANA YAPILDI”
H. Nuri Atmaca insanı yüceltmek için birçok hizmet yaptığını söyleyen Kemal Atmaca, "Ağrı'da insan için önemli olan eğitim, sağlık ve manevi değerlerimiz olan camii alanında pek çok yatırımlar yapmak üzere aslında insana yatırım yapmıştır. yapmış olduğu hizmetlerin sonuncusu olan İbrahim Çeçen Üniversitesi camisidir. hem eğitim alanında hem de bilim alanında topluma hizmet sunma adına insanlığa pek çok hizmeti sunacak imkan hazırlamıştır. Biz de bir kez daha kendisini yapmış olduğu bu hizmetlerden dolayı, ölüm yıldönümü dolayısıyla bir kez daha rahmetle anıyoruz" dedi.
 
FİKİR BIRAKAN İNSANALR BÜYÜK İNSANALRDIR”
Ağrı Valisi Musa Işın ise "İnsanlara faydalı olacak fikirler bırakan insanlar büyük insan olarak anılır. H. Nuri Atmaca Ağrı'nın yetiştirdiği büyük insanlardan biridir. Yapmış olduğu eserlerden nesillerimiz faydalanmaktadır. Bu sayede insanlar H. Nuri Atmaca'ya sürekli şükranlarını sunmaktadır. Bunu kazanmak her insana nasip olmaz. Kendisini tekrar rahmetle anıyor ve mekanı cennet olsun diyorum" dedi.

Herşeyde sünnete uyardı

Ak Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe ise ''H. Nuri Atmaca ''O, sünneti seniyye'yi hayatının her noktasında uygulardı. çok sayıda okul, ve camii yapılmasına vesile oldu. Memleket meseleleriyle de yakından ilgilenip ve yol gösteren H. Nuri Atmaca'yı rahmetle anıyor mekanı cennet olsun. Dedi

H. Nuri Atmaca Vefatı'nın 1. Yıl Dönümünde Rahmetle Anıldı