Erhan ÖZTÜRK’den Anlamlı TBMM Ziyareti

Erhan ÖZTÜRK’den Anlamlı TBMM Ziyareti

Bursa Milletvekili M.Müfid AYDIN yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini belirtirken Bursa Ağrı İli Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Erhan ÖZTÜRK ve  dernek yönetiminin çalışmalarını takip ettiğini, Ağrı kültür ve geleneklerinin yaşatılması ve tanıtılması amacıyla yapılan hizmetleri takdirle karşıladığını ifade etti. Yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduğu gözlenen AYDIN, Erhan ÖZTÜRK ve beraberindeki heyete dernek çalışmalarında başarılar diledi.

Erhan ÖZTÜRK Bursa AK Parti Milletvekili M.Müfid AYDIN’a  kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı.

1 Kasım seçimlerinde AK Parti`den Kocaeli Milletvekili seçilen Ağrı’lı Cemil YAMAN’ı hemşerileri yalnız bırakmıyor. Bursa Ağrı İli Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Erhan ÖZTÜRK ve  dernek yönetiminin kendisini TBMM deki  makamında yapmış oldukları ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ederek heyete çalışmalarında başarılar diledi.

 ANLAMLI BİR ZİYARET

Yapılan Ankara turu ve TBMM ziyaretleri hakkında değerlendirmede bulunan Bursa Ağrı İli Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Erhan ÖZTÜRK , "Biz Bursa’da yaşayan Ağrı’lılar olarak tüm milletvekillerimizle iyi ilişkiler içindeyiz. Hemşerimiz olması sebebiyle de Cemil  Bey`e doğal bir yakınlığımız var. Kendisini makamında ziyaret ederek, iyi niyet duygularımızı kendileriyle paylaşmak istedik. Kendisinin ilgi ve alakası bizleri sevindirdi. Görüşmemiz sırasında ayrıca Derneğimiz ile ilgili yapılabilecek çalışmaları de kendisi ile paylaşma şansı bulduk" dedi.

 

Erhan ÖZTÜRK’den Anlamlı TBMM Ziyareti