TEŞEKKÜRLER MUHSİN BULUT

TEŞEKKÜRLER MUHSİN BULUT

Geçen yıl Nuh’un Gemisi konseptiyle en iyi stant ödülü alan Ağrı bu yılda sarayların başkenti İstanbul Emitt Fuarın da İshak Paşa Sarayı temalı stantla ile ilgi odağı olan Ağrı en centilmen Stant olarak ödüllendirildi.
Ağrı Valiliği ve İl Kültür Müdürlüğü Önderliğinde paydaşlarla Emitt Fuarında Ağrıyı temsil eden ekip misafirlerini Ağrı Dağı, Nuh'un Gemisi, Ahmed-i Hani, Diyadin Kaplıcaları, ilimize has el sanatları, Ağrı Balı, Diyadin'in sera domatesi ve yöresel kına yakma tekniğiyle misafirlerini karşılarken halise yemeği ikram ettiler. 
Bugün sona erecek organizasyona ilişkin İl Kültür Müdürü Muhsin Bulut bir teşekkür mesajı yayınladı Bulut mesajında ; Emitt Turizm Fuarında 2015 yılında Beldeler dalında En İyi Stant Ödülünü almıştık. Bu yıl ise aynı daldan "En Centilmen Stant Ödülü" ne layık görüldük.
Bu ödül bir ekip işi. Fuara katılımımızda bize her türlü desteği sağlayan, İstanbul da olduğu 3 gününü de fuarda bizimle geçiren Valimiz Sn Musa IŞIN Bey’e şükranlarımı arz ederken , bu projede emeği geçen tüm kurum çalışanlarımıza, paydaşlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum dedi. 

TEŞEKKÜRLER MUHSİN BULUT