AK Parti Teşkilat'tan sorumlu Başkan Yardımcısı “Yüksektepe“ Eleşkirt'te

AK Parti Teşkilat'tan sorumlu Başkan Yardımcısı “Yüksektepe“ Eleşkirt'te

Partisinin Ağrı İl Başkanlığını ziyaret eden Yüksektepe, buradan 1 Kasım seçimlerinde partisine, Ağrı Genelinde  Nüfusa oranla en çok Oy  çıkan ilçe Ünvanına sahip  Eleşkirt'te gelerek İlçe başkanlığı teşkilatı ve başkanıyla bir süre sohbet ederek bazı denetimlerde bulundu. 
Başkan Yardımcısı Yüksektepe,beraberindeki, Ak Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe ,İl Başkanı Kemal Atmaca'yı Eleşkirt İlçe Başkanı  Aytekin Arslan ve Eleşkirt Belediye Başkan Yardımcısı Dadaş Sarı,Yüce kapı Belediye Başkanı İlhami Zeyrek,1 Kasım seçimlerinde Millet vekili adayı olan Erhan Tenekeci ve partililer Karşıladı.
AK Parti Teşkilat'tan sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Yüksektepe, Eleşkirt İlçe teşkilatında yaptığı Konuşmada,AK Parti'nin bütün siyasi riskleri göze alarak Türkiye'nin huzuru gelişmesi için çaba sarf ettiğini ve bu konuda ileri seviyeye ulaşması açısından  teşkilat çalışmasının önemine değindi.Yüksektepe,Ağrı İli ve özellikle Eleşkirt ilçesinin 1 kasım Seçimlerinde İlçe merkezi Ve 3 belde ile beraber Ak partiye destek verdiği için  Önce Tüm Ağrı Ve İlçelerine.Özellikle Ağrı Genelinde Nüfusa oranla en çok Oy çıkan ilçe Ünvanına sahip Eleşkirt ilçesine Teşekkür ederim Diyerek seçimlerdeki Başarılı çalışmalardan dolayı İlçe Başkanı Aytekin Arslanı Tebrik etti.İl ve ilçelere Ziyaretlerinin Bundan sonra daha sık olacağını belirtti.
Toplantıda içe başkanı Aytekin Arslan,İlçe teşkilatının çalışmaları hakkında bir brifing sundu.Başkan Arslan,Brifing sunumun ardından yaptığı konuşmada,Ak partinin Eleşkirt ilçesine yaptığı yatırımlar hakkında bilgi vererek özellikle 2015 yılında ilçe merkezi ve birçok köye okulların yapıldığını ve İlçenin en buyük ihtiyacı olan Devlet hastanesinin yapıldığını fakat Uzman Doktor eksikliği olduğunu dile getirdi. Başkan Arslan Özellikle 2012 Yılından beri ilçemizin Ak partiye her zaman destek verdiğini ve Eleşkirt ilçesi için pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini vurgulayarak Eleşkirt ilçemiz bunu hak ediyor diye belirtti.Bu konuda kendisinden destek istedi.Teşkilat Başkan Yrdımcısı Yüksektepe, ise bu konuda elinden gelen yardımları,Milletvekilimiz Cesim Gökçe ile beraber yapacaklarını belirtti.
Yüksektepe,Yücekapı Belediye Başkanı İlhami Zeyrek'e beldesinin Ak partiye 1 kasım seçimlerinde Büyük oranda  çıkan oylar için ve belde deki çalışmalrı için teşekkür etti. 
Ak parti Ağrı Milletvekili cesim Gökçe'de kendisinin özel idare genel sekreteri dönemindeki Eleşkirt ve köylerindeki  yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
AK Parti Teşkilat'tan sorumlu Başkan Yardımcısı , Mehmet Yüksektepe ve beraberindekiler,Eleşkirt İlçe Başkanlığı Ziyaretinin ardından Eleşkirt Belediye başkan vekili Dadaş Sarı İle makamda bir süre sohbet etti. Başkan Sarı Belediyenin eksikleri ve hazırladığı bazı projeler hakkında kendisinden destek istedi. AK Parti Teşkilat'tan sorumlu Başkan Yardımcısı , Mehmet Yüksektepe ise kendilerine elinden gelen desteği vereceğini söyledi.Ziyaretinardından,Hatıra Fotoğrafı çektirip  ilçeden ayrıldı.

 

AK Parti Teşkilat'tan sorumlu Başkan Yardımcısı “Yüksektepe“ Eleşkirt'te