18 GÜNDÜR, NEREDESİN ÖZEL İDARE ? NEREDESİN ARAS ELEKTRİK ?

18 GÜNDÜR, NEREDESİN ÖZEL İDARE ? NEREDESİN ARAS ELEKTRİK ?

Ağrının Taşlıçay İlçesine bağlı olan Yeltepe köyünde 18 gündür insanlık dramı yaşanıyor…

Yollar Kapalı, Elektrikler Kesik, Hastalar naylonlar üzerinden 20 km uzaklıktaki köye kar üzerinden kaydırılarak taşındı. 

İnsanlık dramının yaşandığı Yeltepe köyünde 18 gündür yolların kapalı olduğu iddia edilirken, Elektriklerin ise 3 gündür kesik olduğu bildirildi.

Alınan bilgilere göre 18 gündür yolların, 3 Gündür Elektriklerin kapalı olduğu Yeltepe Köyünde gece aniden rahatsızlanan Celalettin Tekin çaresiz bir şekilde sabahı beklemek zorunda kaldı. 

Sabahı bekleyen yüksek tansiyon hastası, Köylülerin oluşturulan bir grup tarafından naylonlarla yapılmış kızak üzerinden kaydırılarak en yakın köy olan sivrice'ye kadar taşındı. Yer yer hastayı sırtlarında taşıyan köylülerin büyük uğraş verdiği yolculuk, amatör bir köylü tarafından çekilen fotoğraflarla, devam etti.

 Sivrice Köyünde bekleyen Ambulans ve vatandaşların yardımıyla ilçedeki Devlet Hastanesine getirilen Celalettin Tekin,Burada yapılan ilk müdahaleden sonra hastanın yüksek tansiyon hastalığı geçirdiği için felç olma ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi.

Özel İdareye ait araçların olaydan sonra köy yollarını açtığı,

10 tl için halkın elektiriğini kesen Aras Elektriğin ise ancak 3 sonra köyün elektriğini onardığı gelen bilgiler arasında…

18 GÜNDÜR, NEREDESİN ÖZEL İDARE ? NEREDESİN ARAS ELEKTRİK ?