BURSADA AĞRILILAR DERNEĞİ SİYASET VE İŞ DÜNYASI İLE BİR ARAYA GELDİ

BURSADA AĞRILILAR DERNEĞİ SİYASET VE İŞ DÜNYASI İLE BİR ARAYA GELDİ

Bursa Ağrı ili ve ilçeleri derneği birlik ve beraberlik için geçtiğimiz ay seçime gitmiş ve yeniden göreve getirilen Erhan ÖZTÜRK ve yönetim kurulu üyeleri  Bursada birlik ve beraberliğin güçlendirmesi adına ilk adım olarak oy veren vermeyen tüm esnaf ve iş adamlarını ziyaret edip fikir alışverişinde bulundu.

Bursa’da söz sahibi bir çok iş adamı ve siyasetinin ileri gelenlerini bugün bir kahvaltıda bir araya getiren Ağrılılar derneği ilerleyen zamanlarda hemşerileri için daha güçlü bir yapıya kavuşacağınıda göstermiş oldu.

Kahvaltı programına 100’e yakın iş adamı ve siyasetçi ve gemlik ağrılılar derneği katıldı. Dernek Kahvaltısına katılan Yıldırım belediye başkanı İsmail Hakkı EDEBALİ, AK parti milletvekili Muhammet Müfit AYDIN ve Ak parti il başkan yardımcısı, yıldırım meclis üyesi Cemal YAŞAR ile birlikte birçok siyasetçi katıldı.

Dernek Başkanı Erhan ÖZTÜRK Yapmış olduğu konuşmada; Katılan tüm iş adamlarına teşekkür ederken bundan sonra Bursa’da daha güçlü bir dernek olabilmek için hep beraber hareket edip layık olduğumuz yerlere birlikte çıkacağız dedi. Kahvaltıya katılan siyasetçilere ayrıca teşekkür eden başkan ÖZTÜRK gördüğünüz gibi bu gün burada bizleri yalnız bırakmayan siyasetçilerimiz Ağrı’lıdır dedi. Daha güçlü olmak istiyorsak derneğimizi yalnız bırakmayınki her alanda bursada söz sahibi olalım dedi.

Yıldırım belediye başkanı İsmail hakkı EDEBALİ ise; Hemşerileri ile birlikte kahvaltı yapmanın mutluluğunu yaşadığını söylerken Dernek başkanı Öztürk’e yapılan organizasyon için teşekkür etti. Bursada daha iyi yerlere gelebilmek için iş adamlarından ve hemşerilerinden Derneğe sahip çıkıp birlikte hareket etmelerini istedi.

Milletvekili sayın Muhammet Müfit AYDIN yapmış olduğu konuşmada; Bizler sizler için varız benim telefonlarım sürekli açıktır sıkıntılarınızı iletmeniz durumunda tüm gücüyle destek olmak için çalışacağını Böyle güçlü bir Ağrılılar derneği olmasının hemşerilerimiz için bir şans olduğunu vurguladı.

Program akışını sunan değerli öğretmenimiz Ahmet GÜR ise kapanışı yaparken güçlü bir dernek için herkesin birlikte hareket etmesi gerektiğini vurgulayıp programı kapattı. Kahvaltı organizasyonundan gelen siyasetçi ve iş adamlarının oldukça memnun oldukları gözlenirken Başkan Erhan Öztürk ve yönetimi misafirlerle tek tek ilgilendi. Kahvaltı sonrası başkan ÖZTÜRK tüm misafirleri ayrı ayrı yolcu etti.

BURSADA AĞRILILAR DERNEĞİ SİYASET VE İŞ DÜNYASI İLE BİR ARAYA GELDİ
BURSADA AĞRILILAR DERNEĞİ SİYASET VE İŞ DÜNYASI İLE BİR ARAYA GELDİ