SUAT DEMİR İLE SÖYLEŞİ

SUAT DEMİR İLE SÖYLEŞİ

SUAT DEMİR İLE SÖYLEŞİ

Ağrının Taşlıçay ilçesinde doğan Suat DEMİR Kocaeli Derince ilçesinde Nüfus Müdürü görevinde bulunmaktadır.

Anadolu Üniversitesi işletme fakültesi bölümünde eğitimini tamamlayan Ağrılı hemşerimiz Suat DEMİR, 1988 ‘de Kocaeli’ne geldiğini burada Nüfus Müdürü olarak görevde bulunduğunu açıkladı.

Ağrı Derneği Kocaeli Körfez Başkanlığı görevini yaptığını belirten Suat Demir, Kocaeli’nde 12 yıl kent konseyi görevini yürüttü. Uzun bir süre STK larda görev yaptığını açıklayan hemşerimiz, halen de görevine Kocaeli ilçesinde Nüfus Müdürü olarak devam etmektedir.

DEMİR: “KOCAELİ’NDE HEMŞERİLERİMİZ İLE KARDEŞLİK İÇİNDEYİZ”

Suat DEMİR, Kocaeli’nde Ağrılılar olarak önemli yerlerde olduğumuzu söyledi ‘’Burada birlik ve beraberlik içerisinde kardeşlik duygularıyla güçlü bir bağımız var. Kocaeli Milletvekilimiz Cemil Yaman, Dilovası Belediye başkanımız Ramazan Önerioğlu, Müdürlerimiz, Hakimlerimiz daha ismini saymakla bitiremediğim nice hemşerilerimiz var. Kendilerine sevgilerimi iletiyorum’’ diye konuştu.

KOCAELİ’NDE AĞRILILARI İYİ GÖRÜYORUM

“Siyasi hayatta önemli hemşerilerimiz ile burada birlikte yaşıyoruz” diyen Demir, Ağrılılar olarak ön planda siyasette, iş hayatında aktif şekilde rol aldıklarını belirtti. Suat Demir” Müdürlerimizin çoğu Ağrılı kendim de dahil, burada bir çok iş sahibi gençlerimiz var, birlik ve beraber olmak zorundayız. Birbirimize sahip çıkmalıyız” şeklinde konuştu.

SUAT DEMİR İLE SÖYLEŞİ