Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı EDEBALİ’yi Makamında Ziyaret Ettik...

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı EDEBALİ’yi Makamında Ziyaret Ettik...

Bursa’daki gururumuz Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi Ziyaret Ettik. Ziyarete  Ağrılılar Derneği Başkanı Erhan Öztürk’le beraber gittik. Ziyaret güzel bir ortamda geçti. Edebali bir Ağrı’lı olmaktan gurur duyuyorum. İnsan nereden geldiğini unutmamalı, çocukluğum Ağrı’da Geçti. Ağrı’da yaşadıklarım aklıma geldikçe çok duygulanıyorum. Özellikle Ağrı’lı hemşehrilerimizi çok seviyorum. İhtiyacı olan, dul, yetim, durumu iyi olmayan, bakıma muhtaç aileler bulunuyor. Bizde yardım edelim onların ihtiyaçlarını giderelim.
Bana gelen hemşehrilerimin ihtiyaçlarını elimden geldiği kadar karşılamaya çalışıyorum. Bursa’nın 750 bin nüfuslu Yıldırım ilçesinin belediye başkanıyım buradaki çalışmalarım son hızıyla devam ediyor. Şu ana kadar bir çok projeyi hayata geçirdik, daha 2 yılımız doldu. Önümüzde iki yıl daha var, 21 projemiz daha bulunmakta, Projelerden biri çok büyük bir Kentsel Dönüşüm Projesidir. Bu projeyide Allah’ın izniyle hayata geçirdik. Çoğu belediyenin bütçelerinden daha fazla kazanç sağlayacaktır.
Ak Parti hükümeti yapmış olduğu icraatlarıyla Türkiye’nin Orta Doğu’da ve Dünya’da ülkemizi daha ileriye götürmüştür. Bakın ortadoğuda müslüman devletlerde olanlara müslüman kardeşlerimizin biri bomba atarken Allahu Ekber diyor öteki ölenlerde La İlahe İllallah diyor. Yani ölende müslüman öldürende müslüman onun için bizler uyanmalıyız. Doğu ve Güneydoğuda kardeşlerimiz bunları görüp kendilerine gelmelidirler. dedi.
Başkanım Ağrı’lı hemşehrilerimize mesajınız nedir ? ne demek istersiniz ?
Öncelikle Hemşehrilerimize selamlarımı saygılarımı gönderiyorum bir Ağrı’lı kardeşleri olarak dualarını istiyorum. Ağrı’lı olmaktan gurur duyuyorum. dedi.

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı EDEBALİ’yi Makamında Ziyaret Ettik...