Zirveye yolculuk; Yaşar AVM ve Hüseyin Öztürk

Zirveye yolculuk; Yaşar AVM ve Hüseyin Öztürk

Zirveye yolculuk; Yaşar AVM 
Mobilyadan elektroniğe aradığınızı doğrudan bulabileceğiniz, uygun fiyat ve ödeme koşulları sunan Yaşar AVM sahiplerinden Hüseyin Öztürk’ten bahsedeceğiz. Öztürk Ticari başarısı ile sektörde hızlıca tırmanışa geçmiş başarılı iş adamlarımızdan. Alışveriş Merkezi zinciri Yaşar AVM firmasının sahiplerinden olan Öztürk gün geçtikçe başarısını artırırken sektörde zirveye doğru ilerliyor. 
Kalitenin dürüst ticaretle buluştuğu nokta olan Yaşar AVM’lerde yok yok adeta. Kendi üretimleri olan ürünlerle özellikle mobilyalarda kalite ve dayanıklılık modern çizgilerle buluşturularak evlerinizi süsleyecek. Merkezi Şahintepesi’nde olan Yaşar AVM birçok farklı noktada hizmet vermekte siz hemşerilerimiz ve müşterileriyle buluşmaktadır.

Hüseyin Öztürk başarılı iş hayatının yansıra sevilen bir toplum adamı, elinden geldiğince sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmaya çalışıyor. Yoğun ve tempolu iş hayatının mesaisinin çoğunu kaplamasından dert yanan Öztürk toplumsal faaliyetlere daha fazla zaman ayırmak gerektiğini vurguluyor. 

Zirveye yolculuk; Yaşar AVM ve Hüseyin Öztürk