ANTALYA AĞRILILAR DERNEK BAŞKANI TEKİN TAŞDEMİR’DEN BİRLİK ÇAĞRISI

ANTALYA AĞRILILAR DERNEK BAŞKANI TEKİN TAŞDEMİR’DEN BİRLİK ÇAĞRISI

ANTALYA AĞRILILAR DERNEK BAŞKANI TEKİN TAŞDEMİR’DEN BİRLİK ÇAĞRISI

 

 Antalya Ağrılılar derneği başkanı Tekin Taşdemir, Selami Taşdemir’in oğlu Kerem Taşdemir’in sünnet düğününde hemşerilerine birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

 

 Antalya Ağrılılar dernek başkanı Tekin Taşdemir ile gazetemizde yaptığımız söyleşide Antalya’da bulunan Ağrılılar derneğinin faaliyetleri ile ilgili bilgileri bizlere açıkladı.

 

Antalya’da Ağrılıların bir araya gelip kaynaşmaları için ayda bir pazar günü kahvaltı düzenlediklerini bildiren Tekin Taşdemir: “Ağrılıların belediyede yerini almaları için çaba sarf ediyoruz, hemşerilerimizin bir araya gelmesi için çalışıyoruz.” diye konuştu.

 

GÜVENLİK MAHALLESİ’NDE KIRAATHANE AÇILDI

 

Dernek yeri olarak Antalya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı olan Güvenlik Mahallesi’nde bir kıraathane açıldığını bildiren Antalya Ağrılılar derneği başkanı Tekin Taşdemir: “Toplantılarımızı, pazar günü kahvaltılarımızı, hemşerilerimizle buluşmalarımızı burada gerçekleştiriyoruz.” dedi.

 

ANTALYA’DA BÜYÜK BİR PİKNİK ORGANİZASYONU DÜZENLENECEK

 

Antalya Ağrılılar Derneği Başkanı Tekin Taşdemir, hemşerilerimizin bir araya gelmesi için büyük bir piknik organizasyonu yapılacağını açıkladı. Taşdemir: “Amacımız bu organizasyonumuzda sadece Antalya’da bulunan Ağrılıları bir araya getirmek değil, Türkiye’nin birçok ilinde bulunan Ağrılı hemşerilerimizin de bir araya gelmesi için çalışıyoruz.” açıklamalarında bulundu.

 

Antalya Ağrılılar Derneği Başkanı bu etkinliklerinin yanında 15 Nisan Ağrımızın kuruluşunda büyük bir gece düzenleneceğini bildirdi.

 

Ayrıca Selami Taşdemir’in oğlu Kerem Taşdemir’in sünnet düğününün hayırlara vesile olmasını diledi. Taşdemir: “Bugün bizleri İstanbul’da buluşturan, bu güzel mutlu günde bir araya gelmemize vesile olan Kerem’in sünnet düğünü hayırlara vesile olsun.” diye konuştu.