Eleşkirt ilçemizde hava kirliliğine neden olan Eleşkirt Devlet Hastanesine

Eleşkirt ilçemizde hava kirliliğine neden olan Eleşkirt Devlet Hastanesine

Eleşkirt ilçemizde hava kirliliğine neden olan Eleşkirt Devlet Hastanesine baca filtresi takılması için çalışma başlatıldı.
 Eleşkirt Devlet hastahanesinin bacasından çıkan duman hava kirliliğine neden oluyor..İlçemize yapılan en güzel hizmetlerden biri olan devlet hastanesinin bacasında baca filtresinin olmayışı ve bu hastanenin bacasından çıkan dumanın Eleşkirt ilçemizde havayı çok fazla  kirletiyor olması Hastanemizin kalitesine ve güzelliğine gölge düşürüyor.
Konuyla İlgili olarak Ağrı Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Hasan Demir'le yaptığımız görüşmede durumun ciddiyetini aktardık.Genel Sekreterimiz Hasan Demir yaptığı açıklamada Eleşkirt Devlet hastanesinin baca filtresinin olmadığını ve bu konuyla ilgilendiklerini sadece Eleşkirt Değil Ağrı ve bütün ilçelerindeki Hastaneler de baca filtresinin olacağını söyledi.
Ağrı Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Hasan Demir'le yaptığımız görüşme sonrasında konuyla ilgilenerek Eleşkirt Devlet Hastanesine baca filtresi takılması için çalışma başlattı ve bu sorunun Eleşkirt Devlet Hastanesi tarafından çözülmesi için gerekli işlemleri başlattı.
Eleşkirt Devlet Hastanesi Başhekimi Yasin Şahan'nın  bu sorunun çözülmesi için özellikle ilgilendiği ve önümüzdeki günlerde sorunun çözümü için gerekli çalışmaların başlayacağı öğrenildi.
Edindiğimiz Bilgilere göre Ağrı'da Baca filtresi takan bir firma bulunmuyor.Çevre illerden de yapılacak araştırmalar sonrasında Eleşkirt Devlet Hastanesine baca filtresi takılarak Hastanemizin neden olduğu hava kirliliği en aza indirilecek.

 

Eleşkirt ilçemizde hava kirliliğine neden olan Eleşkirt Devlet Hastanesine