MÜGE YMG YAPIM “GARİP İNSAN” FİLM’İNİ ÇATALCA'DA ÇEKECEK

MÜGE YMG YAPIM “GARİP İNSAN” FİLM’İNİ ÇATALCA'DA ÇEKECEK

MÜGE YMG YAPIM “GARİP İNSAN” FİLM’İNİ ÇATALCA'DA ÇEKECEK

İstanbul’un Avcılar İlçesinde faaliyet gösteren MÜGE YMG Reklam Film Yapım Şirketi ulusal ve yerel basında sık, sık adını duyurmaya devam ederken, sürpriz bir atak gelistirdi.

(MÜGE YMG) Film Yapım Şirketi Yönetim Kurulu As Başkanı Yaşar Yılmaz ve Asistanı Aysel Yılmaz ile birlikte Çatalca ilçesine gitti. Burada 95 dakikalık “GARİP İNSAN” adlı sinema film projesinin İstanbul'un Çatalca ilçesinde çekeceğini bildirerek, İlce Kaymakamlıgı, İlçe Belediye Başkanlığını, İlçe Merkez Jandarma Karakol Komutanlığını ve İlçe Emniyet Müdürlüklerini ziyaret ettiler. 

Filmin yönetmenliğini tanınmış simalardan birisi Ferhat Bahadır üslendiği belirlendi.
Türkiye dışında 15 yabancı ülkede vizyonda olacağını gelen bilgiler arasında. Kotku, Komedi ve Dram içerikli olan filmde rol alacak oyuncular ise çok ünlü oyuncular yer alacak. Filmin oyuncu kadrosu yönetmenlerin sürpriz isimler olduğu anlaşıldı.
 
Burada bir açıklama yapan MÜGE YMG Reklam Film Yapım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yılmaz, “GARİP İNSAN” Sinema film projemizin İstanbul'un en güzel ilçerinden birisi olan Çatalca  ilçesin de çekilmesine karar verdik. Burada bizlere sponsor finansman sağlayan firma yetkililerine çok teşekkür ederim. “GARİP İNSAN” Sinema filmin Çatalca ilcesinde çekilmesi sebebiyle ilçenin tanıtımına çok katkı sağlayacaktır. Ayrıca burada çok büyük bir hatırlatma yapmak istedim. Çekeceğimiz filmde çok ünlü oyuncularımızın yani sıra söz konusu olan ve cekimleri yapılacak olan Çatalca ilçemiz de yetenekli oyuncu arkadaşlarımız da alarak onlara yer vereceğiz. Bizler oyuncularımızla birlikte sağlık kurallarına uyum saglayarak çekimimizle gideceyiz  daha sağlıklı olacağını düşündük ve bunun için de çalışmalarımıza hız verdik. Ayrıca filmin çekimlerine Pazartesi günü başlamayı  istiyoruz ve bir ay sürecek çekimlerin ardından Aralık ayında Vizyona vermeyi hedefliyoruz. Film de çok sürpriz oyuncularımız var. Yani iyi bir film olması için gerekli adımlarımızı şimdiden atmaya başladık bile. Filmde oynayacak oyuncu arkadaşlarımız ile birlikte Çatalca ilcesin de basın mensuplarıyla da bir araya geleceğiz çünkü Çatalca ilcemizin tanıtımı ve ilçeye katkı sağlamamız gereklidir” dedi. Öte yandan film yönetmeni Ferhat Bahadır, “Bizler Müge YMG Film Yapım Sirket yönetimi olarak böylesine güzel bir projenin Catalça icesin de çekilmesini düşündük ve hemen MÜGE YMG Reklam Film Yapım Şirketi Yönetimiyle iletişime geçtik ve kendileri sağ olsunlar bizleri kırmadılar.
MÜGE YMG Reklam Film Yapım Şirketinin 95 dakikalık uzun metrajlı filmi olan GARİP İNSAN adlı sinema filmin Catalca ilçemiz de çekilmesini istedik ve filmimizi Çatalca  ilcemizde çekeceğiz” dedi. haber zeki erdoğan