KADEF’e ZİYARETÇİ AKINI

KADEF’e ZİYARETÇİ AKINI

KADEF’e ZİYARETÇİ AKINI

Kocaeli İYi parti İl başkanı İl Başkanı Sn. Şanbaz Yıldız. İl Başkan Yardımcısı Sn. Yunus Uyar, Dilovası İlçe Başkanı Sn. Emin Yılmaz, İl Sekreteri Sn. Şaban Ufuk, Sn. Güner Çiçekli, Sn. Mustafa Candemir, Sn. Murat Kurt ve Dilovası İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri kalabalık bir heyet İle birlikte KADEF’e adeta çıkarma yaparak ziyaretinde bulundular.

Sivil toplum kuruluşlarının gözdesi (KADEF) Kocaeli AĞRI Dernekleri Federasyonu başkanı Sn.Ömer YILDIRIM ve bünyesindeki dernek başkanlarını yönetim kurulunu Federasyon Merkezinde ziyaret ettiler.

YILDIRIM ve EKİBİ BAŞARILI

İYİ Kocaeli İl Başkanı Şanbaz YILDIZ ziyarette yaptığı açıklamada; sivil toplum kuruluşları halkımızın taleplerini Kültürlerini gelenek göreneklerini yaşatmak ve diğer yöre halklarıyla kaynaştırarak entegrasyonu sağlama adını önemli görevler düşmektedir. KADEF Federasyonu başkanı Ömer Yıldırım ve Dernekleri yönetim kurulu kısa sürede toplum yararına çok güzel çalışmalar yapmaktadır.

Burada Ağrılı hemşerimize ve Kocaeli halkına katma değer katıyorlar kendilerini tebrik ediyorum başarılar diliyorum dedi.

Hoş ve samimi bir ortamda gelişen Ziyarette İYİ Parti İl Başkanı YILDIZ’ın ardından konuşan Başkan Ömer YILDIRIM Şu ifadelere yer verdi; bizleri ve Ağrılı hemşerimizi önemseyip Federasyonumuzu İadeyi ziyaret etmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bizler sivil toplum kuruluşları olarak toplumun gür sesiyiz dedi. Kapımız tüm siyasi partilere açık. Bizler siyaset üstüyüz ifadelerine yer verdi.Kocaeli ilimizin siyaset sosyal yaşam gündemler üzerinde genel değerlendirme ve Tanışma ve sohbet ikramlardan sonra Federasyon merkezini gezerken KADEF’in yaptığı çalışmalar ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren YILDIRIM dan sonra ziyaret son buldu.

KADEF Federasyonu Ziyaretini de Başkan Ömer YILDIRIM ve misafirlerini ağırlamakta eşlik eden KADEF başkan yrd.Sn.Birol YİLMAZ KADEF Yönetim kurulu aynı zamanda Dilovası belediye Meclis üyesi Sn.İnci AYDEMİR,Saim KAYA,Fatih Yavuz ve medya tanıtım birim başkanı Sn.Cihan TEKER katılım sağladı.

KADEF’e ZİYARETÇİ AKINI
KADEF’e ZİYARETÇİ AKINI
KADEF’e ZİYARETÇİ AKINI
KADEF’e ZİYARETÇİ AKINI
KADEF’e ZİYARETÇİ AKINI
KADEF’e ZİYARETÇİ AKINI