Başkan Yıldırım’dan Kadir Gecesi mesaj

Başkan Yıldırım’dan Kadir Gecesi mesaj

Başkan Yıldırım’dan Kadir Gecesi mesaj 
Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu başkanı ömer Yıldırım,Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik eden Başkan Yıldırım,"Bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Kocaeli AĞRI Dernekleri Federasyonu başkanı Ömer Yıldırım,Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kadir Gecesi vesilesiyle dayanışmanın, yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin daha iyi idrak edileceğini ifade eden Başkan Yıldırım,şunları kaydetti: “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni karşılamanın sevincini yaşıyoruz. Allah'ın kelamı olan kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim, ramazanın kalbi olan bu gecede inmeye başladı. Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan ayında Bu mübarek gecede semaya açılan eller,Dünya’yı ve ülkemizi saran Kovid-19 virüsü ‘nün bir an önce bitmesi için,acil şifa bekleyen hastalarımız için.
Bu nedenle İslam alemi için ayrı bir önemi olan bu mübarek gece vesilesi ile tüm Müslümanlar aleminin Kadir gecesini tebrik ederim .Bu gecenin manevi iklimi ile dayanışma, kardeşlik ve yardımlaşma hissiyatlarımız beslenecek ve gönül dünyamız aydınlanacak." 

"Mübarek ramazan ayını uğurlamaya hazırlandığımız bugünlerde kırgınlıkları bir tarafa bırakıp, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için dua edelim" ifadelerini kullanan Başkan Ömer Yıldırım  "Bu vesile ile tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimin mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; bu mübarek gecenin tüm insanlığa sağlık sıhhat ve hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.