YILMAZ DAŞ YAZDI, ‘AĞRI HALKI TERÖRİSTMİŞ’

YILMAZ DAŞ YAZDI, ‘AĞRI HALKI TERÖRİSTMİŞ’

YILMAZ DAŞ YAZDI, ‘AĞRI HALKI TERÖRİSTMİŞ’

Ağrı Basın Birliği Genel sekreteri ve sitemizin imtiyaz sahibi Yılmaz Daş, Ağrı Halkına hakaret eden Belediye Başkanı Savcı Sayan’ı köşesine taşıdı.

 

 

BİR RÖGAR TIKANIKLIĞI,

BİR KAMELYANIN KIRILMASI, BUNLARDAN DOLAYI TERÖRİZE EDİLEN BİR ŞEHİR

 

"Allah sizin belanızı versin... Siz yakın biz yine yapacağız.. Bizi yıldıracağınızı, korkutacağınızı mı zannediyorsunuz?"

 

"Bir insanın halkın oturduğu bankla ne alıp veremediği olabilir ki. Böyle vahşi bir anlayışa ne diyelim...

ALLAH ISLAH ETSİN..."

 

"Halkımız rahat etsin diye, Belediyemiz gece gündüz demeden çalışıyor. Ama birileri ısrarla rögarlarımıza taş doldurup kanalizasyon borularımızı tıkamaya çalışıyorlar”

“Allah kötüleri ıslah etsin”

“Ama şunu iyi bilsinler ki hizmetlerimizi durduramayacaklardır..."

 

Bunlara gerçekten gerek var mı? Twitter’da Bir milyondan fazla takipçisi olan ve bu takipçi kitlesinin neredeyse 99'undan fazlası Ağrı dışından olan bir Belediye Başkanının kendi ili ile ilgili olarak böyle paylaşımlar yapması ne kadar doğru ?

AMAÇ NE ?

Secimde AĞRI HALKINA cennet hariç herşey vaadedildi.

Vaatlerin hesabı sorumlasın diye mi bu kadar algı.

Hatta algı da değil algının tillahı.

Yönettiği şehri terörle anılır hale GETİRMEK kime nasil bir fayda sağlar ki.

Saydığı olaylar aslında ülkenin her tarafında meydana gelen olaylar.

Rögara taş atıldı diye,

Oturma bankı ya da kamelya kırıldı diye bir şehir terörle etiketlenir mi demeyin, Ağrı BELEDİYE BAŞKANI tam da bunu yapıyor.

 

Bunun adı zulümdür, hizmet etmek için seçildiği ŞEHRE İHANETTİR.

O paylaşıyor, Ağrı ile yakından uzaktan alakası olmayan binlerce takipçisi de direk ya da dolaylı olarak Ağrı halkının onuruna şerefine laf ediyor.

Belediye Başkanı kendi şehrini kendi ikbali uğruna hedef gösteriyor, Ağrı’lı olmayan sevgili takipçileri de Ağrı’yı TERÖR şehri ilan edip KAHRAMAN BAŞKAN Övgüleri diziyor

. Misfirperver Ağrı halkı ne yazık ki bu rezil paylaşımlar yüzünden hain, terörist, yakan, yıkan bir halk olarak görünmeye başlanmıştır.

Ağrı halkı bu paylaşımlar yüzünden sürekli terör ile yan yana getirilmektedir. Ve ne yazık ki bunu yapanda Ağrı halkının büyük bir teveccüh göstererek seçtiği Ağrı Belediye Başkanının kendisidir. Keşke ne PARİS olsaydık, nede böyle TERÖRİZM ile anılır olsaydık.

Ağrılılar hakkında, hizmeti istemeyen ve yapılan hizmetleri! sabote eden kişiler olarak bir ön yargı oluşmaktadır.

Şehrin önderi, büyüğü konumunda ki bir kişinin yönetmekte olduğu memlekete ve memleketlilerine karşı çok büyük sorumlulukları vardır. Bunlardan biride her memlekette olması muhtemel bu tür küçük olumsuzlukları milyonlar ile paylaşarak memleketini küçük DÜŞÜRMEKTİR.

 

 

Kendisini twetterdan takip eden 1 milyon takipçiye değil, kendisini verdikleri oylar ile şerefli bir makam olan Ağrı Belediye Başkanlığına getiren 120 bin AĞRILI’ ya hizmet ederek kanıtlamaktır. Kendisini attığı bu tür twettler ile değil, kendi deyimi ile "CENNET HARİÇ" her türlü sözü verdiği bu halka hizmet ederek, sözlerini yerine getirerek kendisini göstermesidir.

Diyarbakır anneleri elbette ki önemli ancak öncelikli görevi çamurlu, çukurlu yollara hapsolmuş, maddi imkansızlıklar içinde hayatını devam ettirmeye çalışan değerli Ağrı’lı annelere verdiği sözleri yerine getirmesi olmalıdır.

Eyyy 1 milyon takipçi,

Eyyy Ağrı ile yakından uzaktan alakası olmayan 1 milyon yabancı,

Eyyy Ağrı oyları ile seçilen Ağrı’’nın Belediye Başkanı,

Ağrı ili TERÖR şehri değildir.

Verdiğin vaatleri yerine getirememenin vebalini kendi şehrine çamur atarak mı aklayacaksın Başkan.

Hadi şimdi yine koş beni şikayet et.

Yılmaz DAŞ, AĞRI HAKLI TERÖRİST DEĞILDİR diyor diye mahkemeye ver.

Seni alkışlamaya hazır 1 milyonun var nede olsa ...