ZEKİ SEMETAY’DAN ‘’BAYDER’’ AÇIKLAMASI

ZEKİ SEMETAY’DAN ‘’BAYDER’’ AÇIKLAMASI

ZEKİ SEMETAY’DAN ‘’BAYDER’’ AÇIKLAMASI

 Doğubayazıt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği BAYDER ’in 2002 ve 2003 yıllarında kurucu başkanlarımızdan, Doğubayazıtlı hemşerimiz, iş adamımız Zeki SEMETAY, dernek yönetimi kurulunda Doğubayazıt hemşerimize mesajlar gönderdi.

 Yine bir genel kurulda bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu bildiren ZEKİ SEMETAY, hemşerilerini görmekten dolayı çok memnun olduğunu açıkladı. Yeni yönetimde, yeni dönemde herkese başarılar dileyen Zeki SEMETAY, herkesin yönetim kurulunda olması gerekmediğini, dışarıdan gelen hemşerilerimizin de yönetim ile birlikte iş yapabileceğini belirtti.

 BAYDER’ in bir hizmet kurumu olduğunu hatırlatan Zeki SEMETAY, ‘‘Bugün Ahmet DUMLU gelir, yarın bir başka arkadaşımız gelir, önemli olan eksikleri görüp bunların giderilmesinde birbirimize yardımcı olmamızdır.’’ diye konuştu.

 Kimsenin hatasız kul olmadığını ifade eden SEMETAY, burasının gönül derneği olduğunu kapılarımızın bütün hemşerilerimize açık olduğunu hatırlattı. Bütün hemşerilerinin iyi niyetinden dolayı teşekkürlerini sunan Zeki SEMETAY, bir sonraki yönetim kurulunda hizmet manasında yine birbirimiz ile yarışacak kuruldan oluşması temennisinde bulunarak, gelen bütün hemşerilerine teşekkürlerini HABER ZEKİ ERDOĞAN

ZEKİ SEMETAY’DAN ‘’BAYDER’’ AÇIKLAMASI