VEYSEL ÇAMLIBEL’DEN AĞRILI HEMŞERİLERİNE MESAJ

VEYSEL ÇAMLIBEL’DEN AĞRILI HEMŞERİLERİNE MESAJ

ÇAMLIBEL MEDYA GRUBU YÖNETİM KURULU BAŞKANI 
VEYSEL ÇAMLIBEL’DEN AĞRILI HEMŞERİLERİNE MESAJ

 Ağrılı hemşerimiz Veysel ÇAMLIBEL, Doğubeyazıt sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği BAYDER ’in yönetim kurulunda Ağrılı hemşerilerimize önemli mesajlar yayınladı.

ÇAMLIBEL’DEN ANLAMLI MESAJ

 Ağrılı hemşerimiz Veysel ÇAMLIBEL, insanların ekmek ve yaşam mücadelesi veya başka sebeplerden dolayı doğup büyüdükleri memleketi terk edip dünyanın her yerine dağılmak zorunda kaldıklarını ifade etti. ÇAMLIBEL, bundan dolayı ekmek kavgası yaşam mücadelesi verirken büyük şehir hengamesi içinde kaybolup gidildiğini söyledi.

ÇAMLIBEL STK’LARIN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

 Gidilen şehirlerde sosyal, sanatsal ve kültürel anlamda birlik, beraberlikleri korumak, bir arada olmak adına örgütlenmenin kaçınılmaz bir hal aldığına dikkat çeken ÇAMLIBEL, 
Tam bu noktada dernek, vakıf veya başka isimler altında olan STK ‘ların ne kadar önemli olduğunun altını çizdi.

ÇAMLIBEL’DEN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

 Sivil Toplum kuruluşları insanların tek başına yapamadıkları işleri birlik ve beraberlik içerisinde yapmalarına yarayan bir örgütlenme şekli olduğunu hatırlatan Veysel ÇAMLIBEL,
STK’ların yaygın olduğu ve kabul gördüğü toplumlarda sorunların problemlerin çok daha rahat çözülmekte olduğunu önemle duyurdu. 

Veysel ÇAMLIBEL, ‘‘Derneklerde, her türlü yardımlaşma, dayanışma, cenaze, taziye, düğün, 
Öğrenci bursu, kültür ve sanat etkinlikleri için insanların bir araya gelip eskileri yad ederek, dostluk bağları kurup kız alıp vererek, akrabalık ilişkileri kurdukları, sosyalleştikleri görülmekte olup bu anlamda başarılı çalışmalar yapılmaktadır.’’ Diye konuştu.

Ağrı Doğubayazıtlı hemşerimiz BAYDER’ in doğup büyüdüğü güzeller güzeli memleketinin derneği olduğunu hatırlatarak, Aksaray’da faaliyet gösterdiğini, bu bağlamda hemşerilerimizin desteğinin önemli olduğunu hatırlattı.

BAYDER’in kuruluşundan bugüne kadar zerre-i miskal kadar da olsa emek veren bu günlere gelmesini sağlayan herkese teşekkürlerini sunan Ağrı Doğubayazıtlı hemşerimiz Veysel ÇAMLIBEL, BAYDER’in 2021 olağan genel kuruluna katılıp eş dost, arkadaş akrabaları ile keyifli sohbetler yaptığını, çeşitli iş konularında fikir alışverişlerinde bulunduğunu belirtti.

DERNEK BAŞKANI AHMET DUMLU’YA TEŞEKKÜR MESAJI

Ağrı Doğubayazıtlı hemşerimiz Veysel ÇAMLIBEL, Dernek başkanlığına seçilen, Ahmet DUMLU’ nun sakinliği, efendiliği ve denge adamı olması ile tüm Doğubayazıtlıların gönlünde taht kurduğunu ifade etti. Doğubayazıtlıların gönlüne taht kurduğunu söyledi. Ahmet DUMLU’nun tekrar başkanlığa seçilmesi herkes tarafından memnuniyetle karşılandığını önemle vurguladı. Hemşerilerinin yoğun ısrarını kıramayarak Kendisinin de yönetim kurulunda görev alıp doğubayazıta ve doğubayazıtlılara hizmet etmekten büyük onur ve mutluluk duyduğunu açıkladı.


Ağrı Doğubayazıtlı hemşerimiz Veysel ÇAMLIBEL, son olarak sözlerini şu şekilde tamamladı:

 Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hem Doğubayazıt’ın hem de Doğubayazıtlıların hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Bilgisi beceresi güler yüzlü ve entelektüel kişiliği ile tüm kesimler tarafından sevilen sayılan başkanımız sayın Ahmet DUMLU’ nun emrinde derneğimizi İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizin rahatı huzuru ile birlik beraberliği ve dayanışma kültürünün daha da gelişmesi için daha ileriye nasıl taşıyabiliriz diye canla başla canı gönülden çalışmaya devam edeceğiz.  Hep birlikte daha güzel daha başarılı işlere imza atmak dileğiyle yeni dönemin hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.’’HABER ZEKİ ERDOĞAN
 

VEYSEL ÇAMLIBEL’DEN AĞRILI HEMŞERİLERİNE MESAJ
VEYSEL ÇAMLIBEL’DEN AĞRILI HEMŞERİLERİNE MESAJ