KADEF’in İLÇE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

KADEF’in İLÇE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

 KADEF’in İLÇE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

  Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım ve beraberindeki Ağrılı dernek başkanları heyeti ile Dilovası AK Parti ilçe başkanı İlhan YILDIRIM’ı Hemşerileri Kocaeli Ak parti il yönetim kurulu Halil İbrahim ARSLAN ilçe Kadın kolları Başkanı Gülay ARTUT’u ve Dilovası Ak parti Gençlik kolları başkanı Muhammet DEMİR’i Yönetim de olan Hemşerilerini tüm yöneticileri makamlarında ziyaret etti.Yeni ilçe Başkanlığı görevine gelen YILDIRIM’ı ve hemşerilerini ve yönetimine başarılar diledi.
 
Ziyarete, Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım'a federasyona bağlı dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. 
KADEF YAPTIĞI PROJELERİ ANLATTI.
Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonun yaptığı çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Yıldırım, yaptığı çalışmaları da detaylı bir şekilde anlattı. Yıldırım’ın ardından federasyona bağlı dernek başkanları da, söz alarak kendilerini tanıttılar. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, memnuniyetlerini ifade eden Dilovası AK Parti İlçe Başkanı İlhan YILDIRIM ve Kocaeli İl yönetim kurulu Halil İbrahim ARSLAN,İlçe Kadın kolları başkanı Gülay ARTUT ve İlçe Gençlik kolları Başkanı Muhammet DEMİR Ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kadim Ağrı şehrinin güzel insanları ülkemize ve ilimize her daim katma değer katan sosyal, kültürel, siyasal anlamda da bizlerin önemsediği bir topluluktur. Vatanın bölünmez bütünlüğünü savunan kırmızı çizgilerine önem veren Ağrılı hemşerilerimizi önemsiyoruz. Kocaeli ilimizle özdeşleşen bir toplumdur.Dilovası bunun bir örneğidir.Ağrı halkı. Hepimiz aynı geminin içerisindeyiz, farklı farklı görüşlerde olsak da, ülkenin bölünmez bütünlüğü bizler için olmazsa olmazımızdır. Öte yandan bu kadar kısa bir sürede güzel işler yapmışsınız, daha güzel çalışmalar yapacağınıza da inancımız tamdır. Bu anlamda Başkan Ömer YILDIRIM ’ı ve ekibini tebrik eder başarılar dileriz” Türkiye’deki ve Kocaeli’ndeki Ağrılı hemşerilerimiz bu ülkenin ana unsurlarıdır. Bu bilinci taşıyan eğitimli liyakatli, vatanına ve milletine bağlı insana olduğu için değer veren bir topluluktur. KADEF’in de, tam bu noktada diğer yöre halkıyla kültürel harmanlamayı gerçekleştiren ve bu misyonu üstlenen görevi var. Burada da, sivil toplum kuruluşlarının önemi büyüktür. Bizler KADEF olarak diğer siyasi  partilerimizden talep ettiğimiz gibi, Kocaeli’nde iktidar partisinden de çeşitli kademelerde görev yapan ve emek veren hemşerilerimizi göreve getirmenizi istiyoruz. Özellikle nüfusumuzun yoğun olduğu ilçelerde hemşerilerimize seçilebilir yerlerde yer vermenizi arzuluyor ve bekliyoruz” dedi.

KADEF Başkanı Ömer Yıldırım, Başkan İlhan YILDIRIM’a Hemşerileri olan başkanlara ayrı ayrı hediyelerini taktim etti.Samimi ve hoş bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette ilçe süreci ile ilgili güzel istişareler yapıldı.

DERNEKLER ZİYARETE TAM KADRO KATILDI

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu (KADEF)’in ziyaretinde eşlik eden dernekler heyeti; KADEF kurucu yönetim kurulu üyesi Birol YILMAZ, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin KAPLAN ve yönetim kurulu  İsrafil Allak Dilovası Ağrılılar Derneği başkanı Nihat ABA KADEF Kurucu yönetim kurulu Yusuf TOLTAR, Dilovası Ağrı Eleşkirtliler yöneticisi aynı zamanda Dilovası Belediye Spor Kulüp Başkanı Recep LAÇ, Dilovası Ağrı Taşlıçaylılar Derneği Başkan vekili Hikmet DEMİR,Dilovası Ağrı merkez Yorgunsöğüt köyü yönetimi Doğan KAYA KADEF medya tanıtım birimi Cihan TEKER

KADEF’in İLÇE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
KADEF’in İLÇE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
KADEF’in İLÇE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
KADEF’in İLÇE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
KADEF’in İLÇE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
KADEF’in İLÇE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR