55Yaşında Diploma Hayalini Gerçekleştirdi

55Yaşında Diploma Hayalini Gerçekleştirdi

55 Yaşında Diploma Hayalini Gerçekleştirdi
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde “Belediyecilik Hizmetleri ve Sürdürülebilir Şehircilik” bölümünü bitirerek, diplomasını alan Ağrılı İş İnsanı Mehmet Allak, ‘’Hayallerime kavuştum’’ dedi.
Ağrılı İş Adamı Mehmet Allak okumanın yaşı olmadığını bir kez daha kanıtladı. 55 yaşında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Sağlık Yönetimi Anabilim dalında, “Belediyecilik Hizmetleri ve Sürdürülebilir Şehircilik” konusunda yüksek lisansını tamamladığını açıklayan Mehmet Allak mutluluğunu paylaştı.
‘’MOTİVE EDENLERE TEŞEKKÜRLER’’
Gecikmiş hayallerine kavuşmasını sağlayanlara teşekkür eden Allak,  ’’Mezun olmamda emek ve katkılarından dolayı başta danışman hocam Prof. Dr. Durmuş Çağrı Yıldırım, Prof. Dr. Emrah İsmail ÇEVİK ve Prof. Dr. Seda YILDIRIM hanımefendiye teşekkür ederim. Yine bir önlisans, iki lisans ve bir yüksek lisans gerçekleştirmemde emeği olan ve 13 yıllık öğrencilik döneminde gecikmiş hayallerime kavuşmamda destek veren ve beni motive eden başta aileme ve kıymetli akademisyen dostlarım Prof. Dr. Faik Budak Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan ve Doç. Dr. Öznur Gökkaya hocalarıma ve ismini sayamadığım, bana emeği geçen herkese binlerce teşekkürü borç bilirim’’ dedi.

55Yaşında Diploma Hayalini Gerçekleştirdi
55Yaşında Diploma Hayalini Gerçekleştirdi