AYDIN AYSU, RAMAZAN BAYRAMI NEDENİYLE BİR KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI.

AYDIN AYSU, RAMAZAN BAYRAMI NEDENİYLE BİR KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI.

AYDIN AYSU, RAMAZAN BAYRAMI NEDENİYLE BİR KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI.

 

Ağrı konfederasyonu tanıtım medya sosyal işler birim başkanı aydın Aysu, Ramazan Bayramı Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayımladı.

 

AYSU yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ı, bütün coşkusuyla yaşamanın ve bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Bu yıl Ramazan Bayramı her senekinden biraz farklı olarak, tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de devam eden Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, vatandaşlarımızın korunması adına Devletimizin almış olduğu tedbirlerin uygulanacağı bir Bayram olacak.

 

İletişim ve teknoloji çağı olan günümüzde artık uzaklıkların bir telefon kadar yakın olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu Bayram sevdiklerimizle kucaklaşıp sarılamayacağız ancak, hepimizin sağlığı için iletişim imkânlarıyla buluşacak ve daha güzel gelecek zamanlar için Devletimizin belirlemiş olduğu kurallara uyacağız.

 

Unutmamalıyız ki; bu güzel bayramı, bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum. En değerli varlıklarını bu vatan için feda eden şehitlerimizin aileleri, hepimize emanet ve başımızın tacıdır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; Ağrılı hemşerilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.