Patnos'ta Öğrencilere Giyim ve Kırtasiye Yardımı Yapıldı

Patnos'ta Öğrencilere Giyim ve Kırtasiye Yardımı Yapıldı

Patnos Süphandağı  Anadolu Lisesi, Toplum Hizmeti Çalışması kapsamında kardeş okul seçilen Çukurbağ İlköğretim Okuluna giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı.  
Patnos Süphandağı  Anadolu Lisesi, Öğretmen ve öğrencileri kendi aralarında topladıkları giyim ve kırtasiye yardımlarını Çukurbağ İlköğretim okuluna götürüp okula teslim ettiler.
 
 "ÖĞRENCİLERİMİZİN HER ALANDA KENDİLERİNİ GELİŞTİRMELERİNİ AMAÇLIYORUZ"
 Patnos Süphandağı  Anadolu Lisesi,Müdürü Cahit Okuyucuoğlu, akademik başarıların yanında sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem verdiklerini belirtti. Çukurbağ İlköğretim okulu'nu kardeş okul olarak ilan ettiklerini dile getiren Okuyucuoğlu, "Öğrencilerimiz kırtasiye ve giyim  toplama kampanyasında çok büyük bir duyarlılık gösterdiler. Buradaki en büyük amacımız, öğrencilerimizdeki sosyal sorumluluk duyarlılığını artırmak. Öğrencilerimizin her alanda kendilerini geliştirmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda öğretmen ve öğrencilerimiz 2 aylık yorucu bir çalışma gerçekleştirdi,ve nihayetinde topladığımız giyim ve kırtasiye malzemelerini okula öğrencilerimize teslim ettik.Bu kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ‘’ Diye konuştu.
 
 "KAYNAK SIKINTIMIZI BİR NEBZE GİDERECEK"
Çukurbağ  İlk orta okulu Müdür Murat Ateş ise, Patnos Süphandağı  Anadolu Lisesi, idareci ,öğretmen ve öğrencilerine kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.
Giyim ve kırtasiye  yardımının kendileri için büyük önem taşıdığını dile getiren Ateş, "Okulumuzun kitaba ihtiyacı vardı. Bu anlamda kardeş okul projesi kapsamında gerçekleştirilen bu kitap bağışı çok anlamlı oldu. Kitap ve kaynak sıkıntısını gidermede bize büyük bir katkı sağlayacak" diye konuştu.
 

patnosta-ogrencilere-giyim-ve-kirtasiye-yardimi-yapildi.jpgpatnosta-ogrencilere-giyim-ve-kirtasiye-yardimi-yapildi-001.jpg

Patnos'ta Öğrencilere Giyim ve Kırtasiye Yardımı Yapıldı