BAŞKAN DALKILIÇ DUA EDELİM

BAŞKAN DALKILIÇ DUA EDELİM

 BAŞKAN DALKILIÇ DUA EDELİM

 : RABBİMİZDEN İNSANLIĞIN BU VİRÜSTEN KURTULUŞU İÇİN DUA EDELİM

2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkanı Adayı olan, Dilovası’nın kurucu belediye başkanı Ercan Dalkılıç, ''Berat Kandili'' dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

 

”Tüm İslam alemi olarak mübarek ''Berat Kandilini'' tekrar idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Kandiller; ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi feyziyle de bunalan gönüllerimizi aydınlatır, zihinlerimizi berraklaştırır. Ahlak ve erdemin, doğruluk ve dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin, barış içinde yaşamanın, insanî erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler bütünü olduğunu zihin ve gönüllerimizde derinden hissettiğimiz bütün kandiller gibi ''Berat kandili'' de bizlerde bu duyguları oluşturmaktadır. Yüce Allah’ın bizlere rahmet ve bereketini kat kat arttırdığı bu gibi mübarek geceleri değerlendirebildiğimiz sürece, güzel amellerle içini doldurabildiğimiz, yanlışlarımızın farkına varıp doğru istikamete yönelebildiğimiz ölçüde bizim için bereketli ve kazançlı zaman dilimleri olacaktır.

İşte bu manevi atmosferde idrak edeceğimiz onbir ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi olan ''Berat kandili''nde, gönül huzuru ile kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum.Bu gece Yüce Mevla'mızdan beratımızı isteyerek ellerimizi göğe yöneltirken, Ülkemizi ve Dünyayı etkisi altınan alan Koronavirüs'e karşı Rabbimizden insanlığın bu virüsten kurtuluşu için dua edelim.

Mübarek ''Berat kandili''nin kutlu olmasını diler, milletimizin, memleketimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını ve virüsten kurtulmamızı Cenab-ı Allah'tan niyaz eder selam ve saygılar sunarım.”