Dilovası Ağrı Derneği Üyelerine Özel İndirim

Dilovası Ağrı Derneği Üyelerine Özel İndirim

Dilovası Ağrı Derneği Üyelerine Özel İndirim
Kocaeli Dilovası’nda yaşayan Ağrı Derneği üyesi Ağrılılara müjdeli haber geldi. Sağlık, giyim ve gıda sektöründe indirimler dernek üyelerini bekliyor.
Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Ağrılıllar Derneği ile Gebze Merkez Hastanesi arasında bir protokol imzalandı. Dernek yönetiminin, hastane yönetimi ile yaptığı bu protokolle birlikte derneğe kayıtlı Ağrılılar, sağlık hizmetlerinden indirimli bir şekilde faydalanabilecek.Yapılan sözleşmeye göre Dilovası Ağrılılar Derneğinde kaydı bulunan üyeler, sağlık ile alakalı yaşadıkları sorunlar için Gebze Merkez Hastane’sinde  tedavi görmeleri dahilinde yüzde 30 daha az ücret ödeyecekler. 
NİHAT ABA BİR MÜJDE DAHA VERDİ
Hemşehrileri için çalışmalarını sürdüren ve en iyi hizmeti sunmaya çalışan Dilovası Ağrılılar Derneği’nin Başkanı Nihat Aba, Gebze Merkez Hastanesi ile yaptıkları protokolün yanı sıra, tüm hemşehrilerine gerçekleştirecekleri bir müjdeli haberi daha verdi. Aba, ‘’ Çok yakın zamanda ulusal ve uluslar arası faaliyet gösteren bir giyim ve gıda firmasıyla hemşehrilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine yönelik bir indirim sözleşmemiz olacaktır. Bunu da duyurmak isterim, şimdiden tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun’’ dedi.