İstanbul Ağrıspor'da hedef büyük

İstanbul Ağrıspor'da hedef büyük

İstanbul Ağrıspor'da hedef büyük


2.Amatör lig 14.grupta mücadele edecek olan İstanbul Ağrıspor Kulübü lige iddialı giriyor. Takımın hedefini açıklayan İstanbul Ağrıspor Kulübünün Kurucu Başkan Mehmet Latif Yaşlı,"Hedefimiz iyi futbol ve 5 yılda 3 lig'e çıkmak" dedi.

Ağrılı Mehmet Latif Yaşlı, İsa Menteş, Muammer Sadık Özdemir,Adem Menteş, Mehmet Özdemir, Fırat Yaşlı,Asım Özdemir'in kendi çabalarıyla kurduğu   İstanbul Ağrıspor kulübü lige iddialı giriyor.

 

2.Amatör lig 14.grupta mücadele edecek olan  İstanbul Ağrıspor,  maç öncesi Pendik, Gülistan Sofrası'nda düzenlenen takım yemeğinde bir araay geldi. Yemeğe     İstanbul Ağrıspor Kulübünün Kurucu  Başkan Mehmet Latif Yaşlı, As Başkan İsa Menteş,  Yönetim Kurulu Üyeleri Muammer Sadık Özdemir, Adem Menteş, Mehmet Özdemir, Fırat Yaşlı, Asım Özdemir, Antrenörler Veysel Kaya, Muzafer Aydın, Kaptan Uğur Keskin'in yanı sıra futbulcular ile basın memsubu katıldı.

Yaşlı: Bu takım ben ve yönetici arkadaşlarımızın emeğiyle kurulmuştur

 

Dayanışma mesajının verildiği yemekte söz alan   İstanbul Ağrıspor Kulübünün Kurucu  Başkan Mehmet Latif Yaşlı,  başarı sözü verdi. İstanbul Ağrıspor Kulübü'nü kendi ve arkadaşlarının kişisel çabaları ile kurulduğuna dikkat çeken Yaşlı," Her şeyden önce bugün burada olmaktan ve böylesi bir takımla karşınıza çıkmaktan gurur duyuyoruz. Bizlerin teklifini kırmayıp takımımıza katılan herkese de teşekkürlerimi sunarım. Bizlerin amacı büyük. Bu takım ben ve yönetici arkadaşlarımızın emeğiyle kurulmuştur. Şuana kadar hiç kimseden destek almadık. Bazı çevreler kendine mal etmeye çalışsa da böylesi bir durum söz konusu değildi. Bizler bu emeğimizin karşılığını da başarı ile alacağız. Takım iyi, Hedefimiz 5 yılda üst lige çıkmak. Bu bir hayal değil. Biz buna inanıyoruz ve başaracağız" dedi.

 

Yaşlı,  konuşmasına katkılarından dolayı  Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin' e teşekkür ederek bitirdi. 

Daha sonra söz alan Antrenör Veysel Kaya ise başarı için çalışacaklarının altını çizdi. Yemek toplu fotoğrafın çekilmesinin ardından sona erdi.

İstanbul Ağrıspor'da hedef büyük