Ağrı-Teç-Sen Şube Başkanı M.Baki DURSUN

Ağrı-Teç-Sen Şube Başkanı M.Baki DURSUN

Ağrı-Teç-Sen Şube Başkanı M.Baki DURSUN görevde yükselme sınavına girecek şef ve memurlara başarılar diledi.

 Açıklama yapan Şube Başkanı Mehmet Baki Dursun sendika olarak bir ilke daha imza attıklarını belirterek, üyelerin kariyer yolculuklarında yanlarında olduklarını söyledi.

 13 Eylül 2014 de yapılan görevde yükselme sınavında da aday memurlara ücretsiz kurs ve hazırlık amacıyla ücretsiz sınava hazırlık kitabı dağıtılarak hizmet sendikacılığı farkını ortaya koyan Teç-Sen, üyelerinin sınavlarda gösterdiği başarıda hizmetlerinin karşılığını almıştı” dedi. 

06 Aralık 2015 tarihinde sınava katılacaklardır.

Üyelerine kariyer yarışında hizmet sendikacılığı farkını bir kez daha yaşatmak için yeni adımlar attıklarını kaydeden, Dursun, Teç-Sen olarak, ücret sendikacılığıyla birlikte hizmet ve akademik sendikacılığın da en güzel örneklerini gerçekleştiriyoruz. Başta Genel Merkezimiz olmak üzere bu faaliyetlerin yapılmasına katkı sunan herkese şükranlarımı sunuyor, sınava girecek üyelerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

20 İlde yapılacak olan görevde yükselme (şef-memur) sınavına,  8.150 personel memur unvanı, 3.708 personel şef unvanı için toplam 11.858 personelin  başvuruları kabul edilmiş olup, 06 Aralık 2015 tarihinde sınava katılacaklardır. Bu kariyer mücadelesinde sınava katılacak olan Tüm Eğitim çalışanlarına Yürekten başarılar dilerim. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Haber: Hikmet TİMUR

 

Ağrı-Teç-Sen Şube Başkanı M.Baki DURSUN