ASTOP KARİYER FUARINA KATILACAK

ASTOP KARİYER FUARINA KATILACAK


Ağrı’nın en güçlü sivil toplum birlikteliği olan Ağrı Sivil Toplum Platformu (ASTOP), 5-6 Mart 2020 tarihlerinde Erzurum ilinde gerçekleştirilecek olan “Doğu Anadolu Kariyer Fuarına” katılım sağlayacak.
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin düzenlenmesine öncülük ettiği “ Doğu Anadolu Kariyer Fuarı’na  Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’de katılım sağlıyor. Bu etkinlikte İbrahim Çeçen Üniversitesine destek olmak amacı ile Ağrı Sivil Toplum Platformu’da yer alacak.


ÜNİVERSİTE-SİVİL TOPLUM İŞBİRLİĞİ YAPILACAK
Fuar alanında yer tahsisi yaptıklarını söyleyen ASTOP Başkanı Av.Mehmet Salih Aydın “ Geçtiğimiz günlerde İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Abdulhalik Karabulut’u ziyaret ettiğimizde, bizlere Kariyer Fuarından bahsetti. Üniversitemiz bu fuara katılım sağlayarak hem kendisini hemde Ağrı’yı tanıtıyor. Bizde Sivil Toplum Örgütleri olarak, üniversitemizin bu çalışmasında onların yanında olmak istedik. Yer tahsisimiz gerçekleştirildi.  5-6 Mart tarihlerinde fuara katılım sağlayarak ilimizi tanıtmaya çalışan üniversitemize destek olmak istiyoruz. Bu çalışmada Rektörümüzün Üniversite-Sivil Toplum iş birliğini önemsediğini görmek bizi ziyadesi ile mutlu etti. Sadece platforma üye STK’lar değil, diğer STK’larımızında fuara katılım göstererek destek olmalarını istiyoruz.  “ dedi.
 

ASTOP KARİYER FUARINA KATILACAK