ERASLAN’LARIN MUTLU GÜNÜ

ERASLAN’LARIN MUTLU GÜNÜ

Ağrılı İş Adamı Ahmet Eraslan’ın oğlu Bedirhan Eraslan ile İlayda Keçeciler İstanbul’da yapılan muhteşem düğün ile dünya evine girdi. 
Aslen Ağrı Doğubeyazıtlı olan Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eraslan oğlu Bedirhan Eraslan’ı evlendirdi. Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center’da gerçekleşen düğüne eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ressam Ahmet Güneştekin ve Sanatçı Sinan Akçıl ile birlikte birçok davetli yer aldı. Yoğun katılımın yaşandığı Bedirhan Eraslan ve İlayda Keçeciler çiftinin nikahını Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin kıydı. 
Düğünde konuşan Ahmet Eraslan, ‘’ Kızım İlayda ve Oğlum Bedirhan’ın en mutlu günlerin de bizleri onurlandıran çok değerli sevgili Bakanımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya hanımefendiye, çok değerli Şişil Belediye başkanım Sayın Muammer Keskin beyefendiye, çok değerli başkanım Sayın Aziz Yıldırım beyefendiye, sevgili dostum Ahmet Güneştekin’e ve sevgili Sinan Akçıl beyefendiye çok teşekkür ederim. Oğlum Bedirhan ve kızım İlayda’ya da hayat boyu mutluluklar dilerim’’ dedi.

​​​​​​​

ERASLAN’LARIN MUTLU GÜNÜ